15.3 C
Pals
Diumenge, 2 octubre 2022
- Publicitat -

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura estrenen un cicle de concerts a les places

Els municipis de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura estrenen aquesta primavera un cicle de concerts titulat A peu de Gavarres que es faran a diverses places dels municipis entre el 29 de maig i el 12 de juny. Seran tres concerts de música d’autor d’artistes locals en espais amb essència mentre es pon el sol. En parlem amb el seu promotor, Roger Vidal.

En aquesta primera edició del cicle de concerts hi participarà Miquel Abras, que actuarà a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura el 12 de juny. Joan Reig actuarà a la plaça Torre de Cruïlles el 5 de juny i Clàudia Cabero serà l’encarregada d’encetar el cicle des de la plaça del Castell de Monells el 29 de maig. Tots els concerts es faran a les vuit del vespre i les entrades costaran dos euros.
L’alcalde de Sant Sadurní de l’Heura, Dani Encinas, ha avançat que el preu de l’entrada es destinarà a un projecte pedagògic que es farà a l’escola del municipi, tot i que encara no està definida. L’objectiu d’A peu de Gavarres és seguir creixent els propers anys i buscar nous escenaris propers a les Gavarres. La idea és que el públic conegui espais idíl·lics d’aquests tres municipis.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios