7.5 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

Ciutadans denuncia a la Junta Electoral les pancartes pels presos

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La formació taronja denunciarà davant la Junta Electoral diferents ajuntaments gironins, entre ells el de Palamós, amb l’objectiu de fer retirar les pancartes per la llibertat dels líders independentistes empresonats, penjades a les façanes dels respectius consistoris. Segons Ciutadans, aquests ajuntaments vulneren la resolució que els obliga a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral.

Els ajuntaments en qüestió són, a més del de Palamós, els de Sarrià de Ter, Blanes, Figueres i Castelló d’Empúries. La formació política considera aquests consistoris exhibeixen simbologia partidista, incomplint així la igualtat de sufragi. Per això, es demana a les juntes electorals de zona que obliguin els ajuntaments a retirar la pancarta i qualsevol altre símbol partidista de les façanes d’edificis municipals, i que garanteixin el compliment del principi de neutralitat. El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Palamós, Cristóbal Posadas, en declaracions a Ràdio Palamós ha afirmat el següent:

El cap de llista de Ciutadans per Girona en les eleccions al Parlament de Catalunya, Jean Castel, també considera que els partits independentistes fan ús de les institucions com a element de propaganda política per la seva causa individual. En el cas de Palamós el partit taronja insisteix en què l’Ajuntament compleixi la llei que regula la presència de les banderes a la Casa de la Vila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Calonge recull firmes per arreclar el campanar de Sant Martí

Els calongins impulsen una recollida de firmes per tal de tornar a fer funcionar el campanar i el rellotge de l’església.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -