26.6 C
Pals
Diumenge, 14 agost 2022
- Publicitat -

CSIF denuncia l’assignació d’hores extres de la Policia Local de Sant Feliu per WhatsApp

El sindicat de funcionaris ha presentat una sol·licitud d'investigació sobre la creació del grup de WhatsApp per oferir hores extres per part d'agents de la Policia Local

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu en les administracions públiques, ha presentat un escrit davant l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols on denuncia la presumpta oferta i adjudicació d’hores extres, a la seva Policia Local, de manera irregular.

El sindicat, denuncia que s’ha creat un grup de WhatsApp, dins el cos de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols -en el qual no estan tots els agents de l’Ajuntament-, creat per 3 agents de base, on s’ofereixen hores extres i s’adjudiquen de manera aleatòria. Aquest mètode és de el tot discriminatori per als agents que no estan inclosos en el grup, a més d’irregular, i es salta els mètodes oportuns dirigits a aquesta finalitat. Així ho ha fet saber CSIF a l’Ajuntament, com ha explicat Rafael Sánchez, president del CSIF Girona, a Ràdio Capital de l’Empordà.

El sindicat declara que no saben “qui és el responsable de la creació” del grup, això sí, asseguren que si és el regidor de la Policia, el grup de WhatsApp tindria caràcter oficial. D’altra banda, si és idea dels agents, s’estaria oferint hores extres a les esquenes de l’Ajuntament i de la Prefectura de la Policia Local, els “responsables de signar-les” i si s’escau “autoritzar-les”.

Sánchez, com president del CSIF Girona, ha presentat una sol·licitud a l’alcalde Carles Motas perquè s’investigui el cas i i es depurin les responsabilitats polítiques, administratives o disciplinàries que es puguin derivar d’aquesta actuació i s’inicien els tràmits pertinents per a l’eliminació d’aquest grup de WhatsApp.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El públic de Portalblau es rendeix a l’encant d’Els Catarres

Els Catarres ofereixen una gran actuació al Festival Portalblau, deixant una gran sensació entre els assistents, que han gaudit amb els nous èxits del grup i els seus clàssics.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -