10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Cultura, viatges i contes, a la programació de Nadal de Ràdio Capital

Viu el Nadal i l'inici del 2023 amb la ràdio de l'Empordà

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest divendres hem emès la darrera edició de l’any del Supermatí, i tot i que durant aquestes festes podreu seguir estan al cas de tot el que passi al Baix Empordà a través del nostre web, l’informatiu no tornarà en antena fins el dilluns de 9 de gener.

Fins llavors trobareu resums informatius a través del nostre web, de diferents temàtiques, també un repàs de les notícies que han despertat més interès al llarg d’aquest 2022, com la mort del monarca de la Bisbal o la forta pedregada que va afectar la zona empordanesa provocant grans desperfectes.

Aquestes festes també podreu tornar a gaudir de l’emissió dels Contes de Nadal, que també estan disponibles en Podcast al nostre web. Per la ràdio ho podreu escoltar durant tot el matí del dia de Nadal.

Abans i durant la nit de Nadal, com és habitual us hem preparat una selecció de Nadales, des de les 8 del vespre i fins a la mitjanit.

El dia de Nadal a les 17h emetrem el resum musical del 2022, amb les 100 cançons de l’any, en una edició especial de la Primera Llista, amb en Marc Clapés i en Miquel Curanta. El programa es repetirà el dia de Sant Esteve, a les 10 del matí, el dia 1 a la tarda, així com el dia de Reis.

El dia de Nadal a partir de les 9 del vespre emetrem algunes de les persones d’interès que han passat pel Podcast “Veus de l’Empordà”.

Per Sant Esteve. de 16 a 20, tornarem a gaudir dels 4 programes que ja hem emès de El viatge de les paraules.

El dia 31 tancarem l’any repetint l’especial Nadal de l‘Hora de les notes, amb Carles Gilibets, de 8 a 9 del vespre, i posteriorment donarem pas a les sessions de Global Sessions fins a les 11 de la nit quan començarem el programa especial de Cap d’any, presentat per Marc Clapés i amb tot l’equip de Ràdio Capital, amb les campanades en directe i amb connexions en directe amb el centre de Palafrugell. Tot plegat es podrà gaudir en format vídeo a les nostres xarxes socials. Quan acabi el programa la música agafarà el relleu fins a primera hora del matí, amb una selecció musica ben festiva.

Ah, i bones festes!

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -