15.8 C
Pals
Dijous, 22 febrer 2024
- Publicitat -

Damià Bardera: “Quan l’humor és de qualitat s’acosta a la crítica”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Damià Bardera: "Quan l'humor és de qualitat s'acosta a la crítica"
Loading
/

Hi ha moltes maneres d’escriure i els contes també hi tenen cabuda en aquesta cinquena edició de la Fira Indilletres. Un d’aquests llibres és Bèsties de companyia de l’escriptor empordanès Damià Bardera. Uns contes amb un humor satíric que analitza diverses situacions a través de 50 contes.

Aquest llibre de cinquanta contes està dividit en dues parts: la primera dedicada al món educatiu -Damià Bardera és mestre- i la segona més enfocada al món laboral. Damià Bardera busca el punt surrealista d’aquests dos àmbits i ho fa a través d’aquests contes.

A través d’aquests contes explora com els seus personatges decideixen enfrontar-se a diverses situacions vitals, afectats pel que el món els deixa fer. És un llibre irònic que es toca amb el sarcasme. Al final, Damià Bardera busca ser crític i burxar a través d’un humor seriós.

Damià Bardera creu que fires com la Fira Indilletres ajuda a donar a conèixer autors i editorials més petites, però que publiquen grans continguts. L’autor ja està treballant en altres textos i llibres. La previsió és que en publiqui un de nou durant la tardor del 2023.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios