6 C
Pals
Dilluns, 30 gener 2023
- Publicitat -

Dani Cornellà (CUP): “Hem de transformar el turisme massiu en turisme de qualitat”

Fotografia: Sílvia Jardí (ACN)

Seguint amb les entrevistes de Ràdio Capital a candidats del 14-F per Girona, avui ha passat pel Supermatí el candidat de la CUP, Dani Cornellà. El candidat ha explicat el punt de vista del seu partit respecte a tres blocs bàsics al Baix Empordà: economia, ecologisme i transport.

Dani Cornellà ha exposat que des de la CUP creuen que el model econòmic actual basat en el turisme no és sostenible i que, per tant, cal transformar-lo. Per això proposen un pla d’industrialització a les comarques gironines, ja que asseguren que la indústria crea llocs de treball fixos i de qualitat. A més, pel que fa al turisme com a tal, la CUP aposta per actualitzar-lo i “reformar i transformar el turisme massiu de sol i platja en turisme de qualitat”. Per una altra banda, Dani Cornellà també ha explicat que cal un “pla de xoc social” per  “garantir que la gent no pateixi per menjar o arribar a final de mes”.

Pel que fa al bloc d’ecologisme, el candidat assenyala que cal protegir més la Costa i portar el Pla Director Urbanístic més enllà. També ha dit que s’ha d’evitar la construcció d’urbanitzacions “que enriqueixin als de sempre i empobreixin al territori”.

I finalment, pel que fa al transport, la CUP aposta per potenciar el transport públic i arreglar les infraestructures ja existents en lloc de construir-ne de noves. Respecte al Tren de la Costa Brava, Cornellà apunta que és un projecte “que no veuen malament” però que s’ha d’estudiar.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios