18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Daniel Casanovas: “La companyia Grop reivindica la creació teatral al Baix Empordà”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Daniel Casanovas: "La companyia Grop reivindica la creació teatral al Baix Empordà"
Loading
/

L’Auditori Teatre Espai Ter va estrenar aquest dissabte 17 de desembre el primer espectacle de la companyia teatral GropSempre viva. Per avançar alguns detalls d’aquesta producció empordanesa-argentina ens va visitar al Supermatí el dramaturg i creador de l’obra, Daniel Casanovas.

Aquesta nova companyia teatral està formada per dues actrius, la Susanna Bosch i l’Antonella Posso, així com pel mateix dramaturg, Daniel Casanovas. Van unir forces per consolidar les seves carreres a la zona del Baix Empordà. A través d’aquesta associació va sorgir Sempre viva, una funció administrativa, tal com explica Daniel Casanovas.

L’obra, tal com explica el dramaturg, se centra a explorar quins són els desitjos que tenim, com els aconseguim i què estem disposats a fer per aconseguir-los. Daniel Casanovas relata que fer humor amb l’administració és tot un repte.

La creació d’aquesta obra sorgeix d’una esquela que apareix al diari i que és d’una persona que es diu Sempre viva, i una notícia amb la que comença l’obra de teatre. Daniel Casanovas explica que estan entusiasmats amb la bona rebuda d’aquesta obra. El dramaturg reconeix que ara és un moment complicat per crear una companyia teatral, però que van llançar-se a la piscina.

Daniel Casanovas creu que a Catalunya s’ha d’impulsar la creació teatral fora dels grans nuclis metropolitans. A més, aquest teatre s’hauria de fer més accessible a les persones que no visquin en aquests grans centres de població.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios