25.3 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

Darrera d’una història, la història!

Aquest temps, que es podria qualificar com “entre parèntesi”, és un temps estrany. Però no per ser estrany, ha de passar com un malson que hem tingut, tenim i tindrem ja enganxat a la nostra pell. De tot el que passa, es pot extreure alguna o moltes coses positives, i en el meu cas, a part de tornar a descobrir o descobrir de nou els racons del meu estimat Empordà, m’està servint per descobrir la història de moltes històries.

Ja fa anys que un petit local, Essencials, ancorat a S’Agaró, es va convertir en un bonic saló de bellesa d’estètica i de perruqueria. I aquest saló, que segueix mantenint el seu aroma a família, a delicadesa i a bon gust, segueix tractant de la mateixa manera a unes clientes fidels i a unes clientes que van incorporant-se a una llista de persones que no para de créixer. En els temps que corren, la salut és el més important, i també, aquí, li donen la importància que es mereix. Pots anar tranquil·lament a gaudir de qualsevol servei i constatar que tot està controlat amb les mesures que s’han de prendre i sortir per la porta guapa per fora, però el més important: guapa per dins, i això ja és més difícil. Com s’aconsegueix? Per això havia de descobrir la història de la persona que està al capdavant del negoci i que ho ha estat, al peu del canó, des de que va engegar aquell petit local d’estètica a l’altre costat del carrer.

L’Astrid és una dona forta, mare, filla, muller i àvia que ha lluitat amb la vida i no contra la vida, per fer realitat els seus somnis, i a un d’ells, Essencials, el fa créixer cada dia alimentant la seva ànima amb la professionalitat d’un equip que està ple d’humanitat. No hi ha cap secret, només la història d’una campiona que ha guanyat moltes curses i que malgrat que ha perdut d’altres, ha valorat la importància que té per a les persones que siguis una gran persona.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios