25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Davant aquestes eleccions, cultura per evadir-nos!

Queda una setmana per les eleccions dels 14-F, una setmana perquè els catalans tinguem l’oportunitat de decidir la configuració de les nostres eleccions. Però sabeu que passa? Pels catalans aquestes eleccions s’han convertit en una tasca més d’una llista cada cop més llarga en el ja no tan nou món de la COVID.

La mascareta, el gel hidroalcohòlic, els dos metres, el teletreball, la incertesa, la sanitat, la corba de contagis… i ara, a sobre, les eleccions. Doncs bé, aquest cap de setmana, vaig decidir que les eleccions passaven a la cua d’aquella llista de tasques de la COVID-19, permetent així, que la cultura esdevingués protagonista del meu cap de setmana.

I fruit de l’atzar va coincidir amb el centenari d’una de les pel·lícules icòniques de Charles Chaplin, The Kid. El dia 6 de febrer de 1921, l’artista britànic creava una autèntica obra mestra del cinema i de la comèdia. Per això, recomano profundament a tots el que vulgueu gaudir d’un moment distès que us deixeu captivar per la senzillesa de l’humor de l’actor i director britànic.

Va i deixeu-m’ho dir: visca la cultura!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios