11.7 C
Pals
Dissabte, 16 gener 2021

Del pont de la Puríssima al Nadal

El més llegit

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

La Garoinada de Palafrugell tira endavant tot i les restriccions

Tot i les restriccions imposades els establiments participants han decidit tirar endavant la campanya.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Deixem enrere el pont de la Puríssima i avui és possible que escoltem balanços de la mobilitat que hi haurà hagut durant aquests dies. Si recuperem imatges de dijous passat, queda prou clar que per a força gent el missatge de quedeu-vos a casa va passar de llarg… De fet, he parlat amb persones d’Osona, Garrotxa i Empordà, i coincideixen que aquests dies han sentit força, diguem-ne, “accent forà” pels seus carrers i comerços. En fi.

Hi ha gent que s’entesta a fer bona aquella dita que l’home és l’únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra. La circulació del virus va de la mà de la mobilitat de les persones, i el que es sembra avui, ho recollirem per Nadal. Un Nadal, per cert, que té un relat construït fa anys per les estratègies publicitàries. Allò del torna a casa, entre altres coses. Doncs a casa ja tenim clar que no ens retrobarem, enguany. Realisme i conscienciació em sembles actituds necessàries per combatre el possible desassossec que el condicionament per la pandèmia pugui generar en bona part de la societat. I com deia en Pere Maruny fa uns dies en un comentari aquí mateix, agafem-ho com una imprescindible oportunitat/necessitat de repensar el Nadal, i en definitiva, de replantejar-nos a nosaltres mateixos.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

Altres notícies