5.9 C
Dimecres, 24 abril 2024

Derrota del Palamós a Mataró

L'experiència de la derrota per 2-1 contra el Mataró demostra que qualsevol rival pot presentar dificultats, independentment de la seva posició actual a la taula.

El Palamós visitava aquest diumenge el camp del Mataró amb l’objectiu d’oblidar ràpidament l’ensopegada davant del Bescanó de la setmana passada. Tradicionalment, el camp dels maresmencs acostuma a ser un feu complicat, però també és cert que aquesta temporada el Mataró no està fent un bon inici de curs. De fet, arribaven al matx contra els palamosins sense encara haver guanyat cap partit aquesta temporada.

Però els locals començaven amb gran intensitat, i als 3 minuts ja havien inaugurat el marcador gràcies a un xut llunyà de Gual. El Palamós no s’acabava de trobar còmode, i els locals apretaven. Així, al minut 34 Barga aconseguia el 2-0 i posava el partit molt de cara al Mataró.

A la represa s’esperava una reacció dels visitants, i així ha estat. Molt més ordenats que al primer temps, i combinant millor, Adri Salas ha aconseguit retallar distàncies al minut 59. Fins al final, els jugadors entrenats per Mario Fernández han intentat obtenir més rèdit del seu millor joc, però l’empat no ha estat possible.

Amb aquesta segona derrota consecutiva, el Palamós tanca la vuitena jornada a la sisena posició de la taula, amb 13 punts. En la propera jornada el Palamós rebrà al Lloret, que també es mou de moment per la part baixa de la classificació. Però l’experiència de la derrota per 2-1 contra el Mataró demostra que qualsevol rival pot presentar dificultats, independentment de la seva posició a la taula. El Palamós, després d’aquests 6 punts perduts de manera consecutiva, necessita tornar a sumar si no es vol despenjar prematurament de la zona alta de la 1ª Catalana.

Detenen un home de 35 anys a la Bisbal d’Empordà per un presumpte cas de violència de gènere

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van efectuar la detenció quan el pressumte autor dels fets estava fugint.