14.4 C
Dijous, 25 abril 2024

Derrota inapel·lable del Palafrugell a la pista del Calafell

El Corredor Mató Palafrugell és ara onzè amb 18 punts, i resten quatre jornades per acabar la competició

Els baixempordanesos, que es troben en plena remuntada a l’OK LLiga, van veure frenada ahir la seva progressió a la pista del Calafell.

Els calafellencs van haver de remar en contra del marcador, perquè Figa va avançar als visitants al minut 12 transformant un penal. Però la reacció va ser ràpida per part de l’equip local, i als 14 minuts Sergi Miras va empatar. Al minut 17, Humberto Mendes aconseguiria el 2 a 1. A partir d’aquí, els del Baix Penedès van aconseguir més control del joc, i van anar fabricant la victòria. Martí Casas, per partida doble als minuts 35 i 38, va establir el 4-1 definitiu.

El Corredor Mató Palafrugell és ara onzè amb 18 punts, i resten quatre jornades per acabar la competició. La propera setmana, el Liceo visitarà la pista del Palafrugell.

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.