20.3 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Exhibició a La Bisbal d’un Barça B molt superior

El més destacable va ser sens dubte l'espectacular ambient de bàsquet al Vell, fet que des del club es va posar en valor com una gran fita

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El resultat va ser aclaparador (36 a 88) a favor dels blaugranes, però malgrat tot l’afició del Pavelló Vell va demostrar una vegada més la seva entrega incondicional, i no va parar d’animar al Sol Gironès durant tot el partit.

Si bé els bisbalencs presentaven baixes d’homes importants, ja se sabia que el duel contra el líder de la Lliga EBA seria de màxima dificultat.

El més destacable va ser sens dubte l’espectacular ambient de bàsquet al Vell, fet que des del club es va posar en valor com una gran fita.

L’ovació final al seu equip, per part d’una grada plena a vessar i amb els nens i nenes de la base del club presents, demostra que La Bisbal d’Empordà se sent molt orgullosa de la seva tropa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -