10.8 C
Pals
Dilluns, 28 novembre 2022
- Publicitat -

Dubtes davant les noves mesures Covid als gimnasos del Baix Empordà

La Generalitat ha implementat aquesta nova mesura en bars, restaurants i gimnasos.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Govern ha decidit implementar, amb l’aval del Tribunal Superior de Justícia, el passaport Covid a bars, restaurants i gimnasos, entre altres espais. I els gimnasos del Baix Empordà, no s’escapen de les mesures contra la sisena onada. Les sensacions són similars, però cal valorar el procés seguit per la Generalitat a l’hora d’implementar aquestes mesures.

Des de Palafrugell, la coordinadora de Gimnàs Dinàmic, la Clàudia, ens explica que aquestes noves mesures aporten certa tranquil·litat per a tots els vacunats del seu centre. Però en certa manera afectarà la resta de clients que no estan vacunats, encara que siguin una minoria.

Viatgem fins a Sant Antoni de Calonge, al Cross Fit Girona Est, on una de les propietàries del centre, la Cristina, afirma que els gimnasos han estat un dels grans afectats d’aquestes noves mesures. La sensació és que no han pogut analitzar bé la informació i que les mesures s’apliquen de manera precipitada.

La Cristina creu que aquestes noves mesures afectaran, en certa manera, al seu gimnàs. A més, les mesures, a l’aplicar-se amb tan poc temps els agafen desprevinguts. La copropietària afirma que la inexperiència dels polítics en aquestes situacions pot ser una de les causes d’aquesta falta d’informació pels gimnasos.

La visió de la Generalitat sobre el passaport Covid

Des del Govern afirmen que “el passaport Covid, no fa obligatòria la vacunació”, que es pot accedir a bars, restaurants o gimnasos si s’ha passat la malaltia durant els últims sis mesos o amb una prova feta durant les últimes 48 hores. Amb aquesta nova mesura es vol evitar haver de recórrer al tancament de bars, restaurants i gimnasos.

Tot i això, aquesta és una mesura que pot fomentar noves vacunacions. Catalunya té una taxa del 74,8% dels vacunats i la franja que té menys adhesió és la que va dels 20 als 34 anys. En el cas del Baix Empordà, el nombre de vacunats amb la segona dosi és de 87.896 persones, una de les taxes més altes de vacunació de tot el territori català.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Avui hem parlat amb el director del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, el...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -