Detenen un home al Baix Empordà per cultivar 21 plantes de marihuana

La investigació va començar quan els Mossos van trobar una casa a Bellcaire d'Empordà on feia molta olor de marihuana i se sentien uns ventiladors

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir el dia 28 de maig un home de 24 anys, veí de Bellcaire d’Empordà, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues, i un altre de defraudació de fluid elèctric.

La investigació va començar a mitjans del mes de maig quan els Mossos van localitzar un immoble a la població de Bellcaire on hi podria haver-hi una plantació indoor de marihuana, ja que desprenia una forta olor i se sentien sorolls de ventiladors extractors. Després de diverses indagacions els investigadors també van comprovar que la casa tenia una connexió fraudulenta a la xarxa general d’electricitat.

El passat dia 28 de maig, amb la corresponent ordre judicial, els mossos van entrar a la casa i van trobar la plantació amb 21 plantes i van detenir el seu responsable, un home de 24 anys.

El detingut, que no tenia antecedents, va quedar citat i s’haurà de presentar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal quan sigui requerit.

2 COMENTARIS

Comments are closed.