23.4 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

Ràdio Capital celebra un històric Carroussel Costa Brava de Palafrugell

Aquest diumenge a la tarda, Ràdio Capital emetrà a les xarxes socials vídeos de les primeres edicions del Carroussel Costa Brava de Palafrugell, en col·laboració amb l'Associació de Colles de les Festes de Primavera

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ràdio Capital, la Ràdio de l’Empordà, farà aquest diumenge a la tarda un Carroussel Costa Brava històric per celebrar el moment en què la tradicional celebració de Palafrugell hauria tingut lloc si no fos perquè la crisi del coronavirus va obligar a tancar-la. A través de les xarxes socials de l’emissora, s’emetran imatges d’arxiu de les primeres rues del Carroussel, amb un important valor històric perquè demostren com ha canviat, i com no ho ha fet, aquest esdeveniment de masses i un dels que genera una enorme participació dels palafrugellencs i palafrugellenques.

Amb la col·laboració de l’Associació de Colles de les Festes de Primavera de Palafrugell, Ràdio Capital oferirà als seus oients a través de les xarxes socials vídeos dels Carroussels Costa Brava dels anys 1964, 1965, 1967, 1968, 1969 i 1970. Aquestes són de la tercera a la novena edició de la celebració, tenint en compte que la primera desfilada es va fer el 1962.

Les imatges formen part del fons Josep M. Vives i Sureda de l’Arxiu Municipal de Palafrugell. La seva família va donar la seva col·lecció a l’Arxiu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’exposició d’estiu a l’espai Carmen Thyssen de Sant Feliu tanca amb uns 250 visitants diaris

La mostra d'enguany era un audiovisual que projectava les obres en moviment a la plaça de l'Abadia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -