18.1 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Dia tapat amb ruixats dispersos

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Després dels petits ruixats dispersos d’ahir dimecres que van obrir les portes d’un nou canvi de temps més favorable a la pluja, avui dijous el dia ha de passar igual: amb molta nuvolositat canviant i amb estones de pluges disperses, amb horari i afectació inconnexa. I això serà el preàmbul per un divendres i dissabte molt més plujosos al Baix Empordà.

Avui esperem vents que giraran de xaloc a llevant i afavoriran l’entrada de l’humitat necessària per fer ploure. I provocaran estat de la mar de maror a forta maror. 

Les temperatures no seran molt fredes tot i que les màximes quedaran frenades per l’efecte de la manca d’insolació i la pluja. Estem parlant que seran de l’ordre dels 16-18ºC a la comarca. Les mínimes quedaran una mica més altes que en dies anteriors i estaran properes als 10ºC graus.

Per demà i per dissabte és quan esperem que l’episodi de pluges es mostri més efectiu.

Seguim amb el compromís d’informar- vos al Supermatí i a la web de Ràdio Capital de l’actualitat que se’n derivi. Ja que aquestes situacions poden deixar molta pluja o poca en funció de la situació de la baixa a la mediterrània.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -