15 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Dipsalut entrega 30.000 mascaretes de protecció a les comarques gironines

Estan destinades als professionals d’atenció directa com ara treballadors socials i policies locals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona ha començat l’entrega als Ajuntaments i serveis socials gironins de 30.000 mascaretes reutilitzables. La primera entrega ha estat el divendres 27 de març i continuarà tota aquesta setmana.

Les mascaretes han estat confeccionades amb material antivíric homologat per tallers especialitzats i per voluntaris de Mascaretes Solidàries Girona amb l’objectiu de pal·liar la manca de material de protecció per a professionals d’atenció directa.

Serviran per protegir treballadors socials, d’atenció domiciliària, de residències, policies locals, serveis de neteja viària i altres professionals municipals.

A banda d’això, també hi ha accions locals en aquest sentit. Per exemple, a Palafrugell l’Ajuntament ha invertit en vetes i agulles de màquines de cosir per així col·laborar en la confecció de les 12.000 mascaretes previstes per l’equip liderat per Sergi Del Rio.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Marc Piferrer: “Volem fer de pont entre les empeses que necessiten treballadors i les persones que busquen feina”

Arriba la segona edició del Saló dels Oficis i les Professions a Palafrugell. Aquest dijous 29 de febrer la Bòbila de Palafrugell s’omplirà d’expositors, tallers i conferències per aquells estudiants que estiguin dubtant a l’hora d’iniciar-se al món de la formació professional. Per parlar-nos d’aquest acte i altres propostes que arribaran al municipi ens ha visitat al Supermatí el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, Marc Piferrer.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -