22.4 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Disminueixen les classes confinades a Palafrugell però augmenten a Palamós

Palamós acumula 9 grups en quarantena, mentre que Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols en tenen 8. En total, 42 classes confinades a la comarca

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Les mesures santàries aplicades per frenar el coronavirus comencen a tenir efecte a Catalunya i el Baix Empordà. Però quina és la situació actual a les escoles després de pràcticament una setmana sense activitats extraescolars i amb limitacions de mobilitat?

El nombre de classes confinades a Palafrugell ha disminuït. Recordem que fa unes setmanes va arribar a haver-hi fins a 19 grups confinats al municipi, mentre que ara n’hi ha 8. El centre amb més alumnes confinats continua sent l’Institut Baix Empordà, ara amb 3 classes.

En canvi, s’ha notat un augment considerable de grups en quarantena a Palamós. Fa deu dies n’hi havia 2; fa una setmana justa, 4; i ara, n’hi ha 9. Els centres més afectats són l’Escola La Vila (3 grups) i el Vedruna Palamós (3 grups).

Pel que fa a altres municipis que tenien bastants grups confinats: La Bisbal d’Empordà ara mateix en té 5, dels quals 3 són de l’Ins La Bisbal. A Sant Feliu de Guíxols hi ha 8 classes confinades, i l’Escola Gaziel destaca per tenir-ne 5 d’aquests. També en té 3 Torroella de Montgrí, tots tres de l’Institut Montgrí.

Finalment, hi ha tres municipis amb nous grups confinats. L’escola El Rajaret de Bellcaire té 2 grups en quarantena, i l’Escola Les Gavarres – Zer Empordanet – Gavarres (Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura) en té 1. A Castell-Platja d’Aro hi ha hagut un increment important: a l’Institut Ridaura, s’han hagut de confinar 5 classes, i a l’escola Els Estanys, 1. Cap d’aquests tres municipis tenia grups confinats fa una setmana.

En total, hi ha 42 classes confinades al Baix Empordà.

  • Palamós – 9 grups confinats: 3 grups de l’Escola La Vila, 3 grups del Vedruna Palamós, 2 grups de l’Institut de Palamós i 1 grup de l’Institut escola Vila-romà.
  • Palafrugell – 8 grups confinats: 3 grups de l’Institut Baix Empordà, 1 grup de l’Institut Frederic Martí i Carreras, 1 grup del Sant Jordi, 1 grup del Vedruna Palafrugell, 1 grup de l’Escola Barceló i Matas i 1 grup de l’Ins Nou Palafrugell
  • Sant Feliu de Guíxols – 8 grups confinats: 5 grups de l’Escola Gaziel, 2 grups del Cor de Maria Sant Josep i 1 grup de l’Institut de Sant Feliu de Guíxols.
  • Castell-Platja d’Aro – 6 grups confinats: 5 grups de l’Institut Ridaura i 1 grup a l’escola Els Estanys
  • La Bisbal d’Empordà – 5 grups confinats: 3 grups de l’Institut La Bisbal, 1 grup del Cor de Maria  i 1 grup de l’Escola Joan Margarit
  • Torroella de Montgrí – 3 grups confinats: tots 3 a l’Institut Montgrí.
  • Bellcaire – 2 grups confinats: tots dos de l’Escola El Rajaret
  • Cruïlles, Monells i Sant Sadurní – 1 grup confinat: Escola Les Gavarres – Zer Empordanet – Gavarres
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Estudi per valorar l’impacte de la nàutica recreativa a les Illes Medes i a la Costa del Montgrí

L'objectiu és valorar l’impacte que la Nàutica recreativa, té a la Reserva Natural Marina de les Illes Medes i la Costa del Montgrí i més especialment a les praderies protegides de Posidònia que habiten a la nostra costa
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -