10.2 C
Pals
Dijous, 4 març 2021

Disminueixen les classes confinades a Palafrugell però augmenten a Palamós

Palamós acumula 9 grups en quarantena, mentre que Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols en tenen 8. En total, 42 classes confinades a la comarca

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Les mesures santàries aplicades per frenar el coronavirus comencen a tenir efecte a Catalunya i el Baix Empordà. Però quina és la situació actual a les escoles després de pràcticament una setmana sense activitats extraescolars i amb limitacions de mobilitat?

El nombre de classes confinades a Palafrugell ha disminuït. Recordem que fa unes setmanes va arribar a haver-hi fins a 19 grups confinats al municipi, mentre que ara n’hi ha 8. El centre amb més alumnes confinats continua sent l’Institut Baix Empordà, ara amb 3 classes.

En canvi, s’ha notat un augment considerable de grups en quarantena a Palamós. Fa deu dies n’hi havia 2; fa una setmana justa, 4; i ara, n’hi ha 9. Els centres més afectats són l’Escola La Vila (3 grups) i el Vedruna Palamós (3 grups).

Pel que fa a altres municipis que tenien bastants grups confinats: La Bisbal d’Empordà ara mateix en té 5, dels quals 3 són de l’Ins La Bisbal. A Sant Feliu de Guíxols hi ha 8 classes confinades, i l’Escola Gaziel destaca per tenir-ne 5 d’aquests. També en té 3 Torroella de Montgrí, tots tres de l’Institut Montgrí.

Finalment, hi ha tres municipis amb nous grups confinats. L’escola El Rajaret de Bellcaire té 2 grups en quarantena, i l’Escola Les Gavarres – Zer Empordanet – Gavarres (Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura) en té 1. A Castell-Platja d’Aro hi ha hagut un increment important: a l’Institut Ridaura, s’han hagut de confinar 5 classes, i a l’escola Els Estanys, 1. Cap d’aquests tres municipis tenia grups confinats fa una setmana.

En total, hi ha 42 classes confinades al Baix Empordà.

  • Palamós – 9 grups confinats: 3 grups de l’Escola La Vila, 3 grups del Vedruna Palamós, 2 grups de l’Institut de Palamós i 1 grup de l’Institut escola Vila-romà.
  • Palafrugell – 8 grups confinats: 3 grups de l’Institut Baix Empordà, 1 grup de l’Institut Frederic Martí i Carreras, 1 grup del Sant Jordi, 1 grup del Vedruna Palafrugell, 1 grup de l’Escola Barceló i Matas i 1 grup de l’Ins Nou Palafrugell
  • Sant Feliu de Guíxols – 8 grups confinats: 5 grups de l’Escola Gaziel, 2 grups del Cor de Maria Sant Josep i 1 grup de l’Institut de Sant Feliu de Guíxols.
  • Castell-Platja d’Aro – 6 grups confinats: 5 grups de l’Institut Ridaura i 1 grup a l’escola Els Estanys
  • La Bisbal d’Empordà – 5 grups confinats: 3 grups de l’Institut La Bisbal, 1 grup del Cor de Maria  i 1 grup de l’Escola Joan Margarit
  • Torroella de Montgrí – 3 grups confinats: tots 3 a l’Institut Montgrí.
  • Bellcaire – 2 grups confinats: tots dos de l’Escola El Rajaret
  • Cruïlles, Monells i Sant Sadurní – 1 grup confinat: Escola Les Gavarres – Zer Empordanet – Gavarres
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

OR estrenen ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Ombra

Els OR (O-ERRA) acaben de presentar ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Mireia Flores (OMBRA) i que és el segon senzill del disc “Imaginari”. La cançó està inspirada en la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i conviden a posar-se en la pell de la persona que fuig de la…

Altres notícies