22.1 C
Pals
Diumenge, 24 setembre 2023
- Publicitat -

El do de l’oportunitat s’ha de tenir

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
En Miquel Curanta és el codirector de Ràdio Capital i és el director del Club TR3SC

Ahir vam entrevistar el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Begur, l’Eugeni Pibernat. Parlàvem de la seva estada a Viena, a la fira Messe, per promocionar Begur com a destinació turística. L’entrevista anava caminant i al parlar de l’activitat del poble per als propers mesos, ens va avançar gairebé en primícia, que coincidint amb la trobada del moviment cittàslow, que es farà al març a Pals i Begur, Begur està preparant una fira dedicada a aquest moviment i on hi haurà presència de pobles i ciutats d’arreu, adherides. Una espècie de “fira de mostres”, per entendre’ns.

Han estat prou hàbils per entendre que el ressò que podria generar aquesta trobada, podria servir de palanca per muntar un esdeveniment que, si es fa bé, podria convertir-se en referència a la comarca, tal i com ho va fer en el seu dia la fira dels indians.

No és objectiu avui, valorar la idoneïtat de fer-se un altre esdeveniment d’aquest tipus. Això, ja es veurà a mesura que passi el temps. El que vull posar en valor avui, és la capacitat de treure petroli dels llocs on no se n’hi espera. Allò que alguns en diuen… visió. Sempre hi ha algun llest que diu “això no té cap mèrit”, però la veritat és que si fos tan fàcil, la originalitat i l’èxit de segons quines idees, aniria més repartit i ara per ara, no em sembla que sigui el cas. Com diu l’adagi, el futur és pels valents i jo afegeixo: I el passat és per les pedres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -