17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

Doja Cat mostra la portada de “Scarlet” que és igual que la d’un altre disc

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Doja Cat publicarà el seu esperat nou disc “Scarlet” el dia 22 de setembre, on trobarem el seu èxit viral ‘Paint the Town Red’, que des de fa uns dies és top 2 a Spotify Global i 3 al Regne Unit i 5 als Estats Units.

L’artista en va presentar la portada del disc, però resulta que és exactament igual que la d’un altre disc, que curiosament surt el mateix dia!

En aquest cas es tracta dels desconeguts Chaver que editen “Of Gloom” el mateix dia que la rapera. L’explicació de les portades és que són obra de Dusty Ray.

S’haurà de veure si algun dels dos decidirà canviar finalment la portada o si es publicaran totes dues tal com està previst.

Actualització

Finalment l’artista ha eliminat de les xarxes l’anunci amb la portada del disc, mentre que l’altra formació encara la manté. Estarem atents per veure quina serà la nova imatge que il·lustri el disc.

L’entrada Doja Cat mostra la portada de “Scarlet” que és igual que la d’un altre disc ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -