18.8 C
Pals
Diumenge, 9 maig 2021
- Publicitat -

La fiscalia avala que Dolors Bassa pugui sortir de la presó i visitar la seva mare

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’exconsellera, Dolors Bassa, seria la primera política en deixar la presó. Serà de manera temporal per poder visitar la seva mare durant l’operació de maluc que té programada. Ara però, tot i l’aval de la fiscalia, cal que el Tribunal Suprem també estigui d’acord amb la petició, decisió que donarà a conèixer demà.

El permís extraordinari arriba després de la petició per part de la defensa de Dolors Bassa al centre penitenciari i al Tribunal Suprem. Per avalar la demanda de l’exconsellera s’ha establert que un comboi policial acompanyi Bassa fins a l’hospital.

El Reglament Penitenciari dictamina que en el cas d’una “malaltia greu” de familiars pròxims es pot arribar a concedir, sempre tenint en compte les mesures de seguretat adequades; “permisos de sortida extraordinaris”. El problema però és que aquest permís es pot denegar si hi ha “circumstàncies excepcionals que ho impedeixin”.

L’advocat i la germana demanen que no hi hagi concentracions

L’advocat de Dolors Bassa, Mariano Bergés, ha demanat a través del seu compte de Twitter que, si se li concedeix aquest permís, “no hi hagi concentracions per respectar la seva intimitat” i per “permetre un desenvolupament normal” del permís. Bergés ha volgut destacar la importància d’aquest fet.

Poc més tard, la germana de la torroellenca, Montse Bassa, ha demanat que “es respecti la petició de l’advocat”:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 10: 2010

Repassem tot el què ha donat de si el 2010 amb la Mar Coll, Marc Clapés i Miquel Curanta.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -