8.5 C
Pals
Dimarts, 29 novembre 2022
- Publicitat -

Donacions econòmiques per fer el Gran Recapte d’aliments aquest any

El Gran Recapte del Banc dels Aliments dels dies 20 i 21 de novembre no podrà fer recollida presencial d'aliments en els supermercats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest any, el Gran Recapte del Banc dels Aliments dels dies 20 i 21 de novembre no podrà fer recollida presencial d’aliments en els supermercats a causa de les mesures de la COVID-19, i per això volen promocionar fer-ho a través de donacions econòmiques.

El Gran Recapte consistia en una gran activitat solidària per aconseguir productes de primera necessitat i donar-los a espais de distribució d’aliments locals, gràcies als voluntaris i voluntàries que hi havia als diversos supermercats i a la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes que compraven aliments per a donar-los. L’any passat a Palamós es van aconseguir 9.800 kg de productes que va gestionar Càritas i va distribuïr l’Espai de Distribució d’Aliments ‘Albert Castejón’.

Com funcionarà?

Alternativament, aquest any es faran aportacions econòmiques. A cada supermercat hi haurà unes targetes amb un valor econòmic que cada persona podrà triar. I el total de totes les targetes després dels dos dies seran els diners amb els que des de l’organització compraran els productes, tal i com ha explicat a la Ràdio municipal de Palamós, Fani Fuertes, coordinadora de Càritas Interparroquial Palamós-Sant Joan.

A qui ajuden?

Aquest any, amb el context de crisi social generada per la COVID-19, la solidaritat és més necessària que mai. A més, les aportacions d’aliments de la Unió Europea s’han reduït un 30 per cent. En el cas de Palamós, tot el que es recapta es distribueix entre 212 famílies, i aquest any, al setembre, ja havia gestionat un volum d’ajuda igual al de tot l’any 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -