30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Donacions econòmiques per fer el Gran Recapte d’aliments aquest any

El Gran Recapte del Banc dels Aliments dels dies 20 i 21 de novembre no podrà fer recollida presencial d'aliments en els supermercats

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest any, el Gran Recapte del Banc dels Aliments dels dies 20 i 21 de novembre no podrà fer recollida presencial d’aliments en els supermercats a causa de les mesures de la COVID-19, i per això volen promocionar fer-ho a través de donacions econòmiques.

El Gran Recapte consistia en una gran activitat solidària per aconseguir productes de primera necessitat i donar-los a espais de distribució d’aliments locals, gràcies als voluntaris i voluntàries que hi havia als diversos supermercats i a la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes que compraven aliments per a donar-los. L’any passat a Palamós es van aconseguir 9.800 kg de productes que va gestionar Càritas i va distribuïr l’Espai de Distribució d’Aliments ‘Albert Castejón’.

Com funcionarà?

Alternativament, aquest any es faran aportacions econòmiques. A cada supermercat hi haurà unes targetes amb un valor econòmic que cada persona podrà triar. I el total de totes les targetes després dels dos dies seran els diners amb els que des de l’organització compraran els productes, tal i com ha explicat a la Ràdio municipal de Palamós, Fani Fuertes, coordinadora de Càritas Interparroquial Palamós-Sant Joan.

A qui ajuden?

Aquest any, amb el context de crisi social generada per la COVID-19, la solidaritat és més necessària que mai. A més, les aportacions d’aliments de la Unió Europea s’han reduït un 30 per cent. En el cas de Palamós, tot el que es recapta es distribueix entre 212 famílies, i aquest any, al setembre, ja havia gestionat un volum d’ajuda igual al de tot l’any 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Wolf Alice actuaran a Barcelona el 6 de març del 2022

Wolf Alice anuncia una gira europea que passarà per la Sala Apolo de Barcelona el 6 de març del 2022, en el seu retorn als escenaris des del 2018. La gira començarà el gener al Regne Unit, on aquesta mateixa setmana han aconseguit la primera posició dels discs més venuts amb “Blue Weekend”, el disc…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -