19.3 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

Actuació de millora de l’enllumenat públic als carrers Rutlla Baixa, Rutlla Alta i Justícia de Palamós

Amb les noves lluminàries també s'aconsegueix una reducció superior al 75% del consum elèctric anual amb el consegüent estalvi econòmic i la disminució de l'emissió a l'any de més d’onze tones de CO2 a l'atmosfera.

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La setmana passada es va començar a executar el nou projecte de renovació i millora de l’enllumenat públic de carrers a Palamós, que en aquest cas afecta un nou sector de l’àmbit de Sant Joan, concretament els carrers Rutlla Baixa i Rutlla Alta, i el carrer Justícia de l’Eixample.

El projecte ha estat redactat pels Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Palamós i les tasques són a càrrec d’una empresa especialitzada que ha iniciat les feines pel carrer Rutlla Baixa, amb l’obertura de rases per a la canalització de les línies elèctriques i amb el desmuntatge dels antics fanals.

32 nous fanals del tipus Led
En total es retiren les 27 lluminàries existents que han quedat desfasades pel que fa a la tecnologia i eficàcia, que se substituiran ara per 32 nous fanals del tipus Led molt més eficients, els quals aniran majoritàriament adossats a la façana, o bé muntats sobre columnes.

A banda també es renovaran les línies elèctriques d’alimentació d’aquestes llums per adaptar-les a la normativa vigent, que passaran a ubicar-se trenades per façana o soterrades i canalitzades quan coincideixi amb els encreuaments de carrers.

El cost total d’aquestes actuacions és d’uns 35.000 €, i el seu termini d’execució s’ha fixat en dos mesos i mig, però es preveu que les obres estiguin enllestides abans de finals d’aquest any.

Més eficàcia i més estalvi energètic
Amb el nou sistema es millorarà la lluminositat d’aquests carrers i, en conseqüència també, el confort i la seguretat de veïns i vianants.

Amb les noves lluminàries també s’aconsegueix una reducció superior al 75% del consum elèctric anual amb el consegüent estalvi econòmic i la disminució de l’emissió a l’any de més d’onze tones de CO2 a l’atmosfera.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Alfred Garcia torna el 25 de juny amb ‘Praia dos Moinhos’

Alfred Garcia ha compartit la portada del seu nou senzill que portarà per nom “Praia dos Moinhos’ i que arribarà el proper 25 de juny. El títol del disc fa referència a una platja portuguesa i la connexió que s’estableix la coneixerem a través de la seva lletra. El cantant català segueix amb la promoció…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -