23.7 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Dorian denuncien la gentrificació a les ciutats a ‘Tornado’

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El fenomen de la gentrificació (barris rehabilitats amb la finalitat d’especular amb l’habitatge) va servir a Dorian com a eix per a construir la lletra de “Tornado“, una de les més combatives de tot el repertori de la banda, que també aborda assumptes com la crisi generacional derivada del crack financer de 2008 o la dependència de les xarxes socials. El single, arreglat amb poderoses línies de sintetitzador i una robusta base rítmica formarà part de “Ritual“, el nou àlbum de Dorian que es publicarà el 22 d’abril de 2022.

El grup ha aprofitat aquesta estrena per desvetllar la portada de Ritual -a càrrec dels artistes Luís Toledo (laprisamata) i Cris Dyer- i per anunciar que el disc comptarà amb una producció d’Alizzz, i les col·laboracions d’Ana Mena, la colombiana afincada a Canadà Lido Pimienta, el raper britànic Youthstar del col·lectiu Chinese Man i les ja publicades amb Suu i Pimp Flaco.

Dorian han confirmat les primeres dates per a 2022, entre les quals destaquen el Festival Strenes de Girona (29 d’abril) i el Sant Jordi Club a Barcelona (26 de novembre).

L’entrada Dorian denuncien la gentrificació a les ciutats a ‘Tornado’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival de Torroella reivindicarà el valor de la música com a recer de la fúria del món

Enguany hi haurà un total de 20 concerts, en els quals hi ha una important presència de música barroca –el 40%– i de cant –un 30%–
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -