13.3 C
Pals
Dimarts, 24 maig 2022
- Publicitat -

Nova jornada d’entrevistes ràpides per trobar feina a Calonge

A l'edició anterior es va cobrir el 90% de les vacants disponibles

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni avança enguany la jornada Speed Dating, que tindrà lloc el 29 de març. Les bones dades d’ocupació al municipi fan preveure que la temporada d’estiu serà complicada a l’hora de trobar segons quins perfils professionals, motiu pel qual des de l’organització s’ha decidit avançar la jornada d’entrevistes ràpides per trobar feina. L’objectiu de l’Speed Dating és facilitar la trobada entre empreses que ofereixen llocs de treball i persones que busquen feina, un objectiu que en l’edició anterior va permetre cobrir el 90% de les ofertes de feina. La jornada comptarà amb la participació de diverses empreses que realitzaran entrevistes ràpides per conèixer les persones que busquen feina. L’objectiu és casar oferta i demanda d’ocupació.

Comença l’inscripció d’ofertes de feina per les empreses

Les empreses que ofereixin un lloc de treball ja poden inscriure la seva oferta. Tenen temps fins al 28 de febrer i poden fer-ho online a la web activa.calonge.cat o bé trucant al 972 609 411. Un cop s’hagin registrat les ofertes de treball s’obrirà el termini perquè els candidats s’hi puguin inscriure i concertar així les entrevistes de feina en les que tinguin interès. Els candidats es podran inscriure a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès si reuneix els requisits definits en l’oferta.

Èxit de contractació

Les jornades Speed Dating, que enguany arriben a la quarta edició, s’han consolidat a Calonge i Sant Antoni com una manera efectiva de posar en comú l’oferta i la demanda de feina. Una bona mostra és l’edició 2021, durant la qual s’oferien 104 llocs de treball i es van poder cobrir el 90% d’aquestes ofertes. Un total de 32 empreses i 252 candidats van participar-hi.

L’Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni, promogudes conjuntament per l’Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mantinc el català (tant com puc)

Últimament s'ha posat de moda aquella frase de "Mantinc el català", per posar èmfasi en què cal reforçar l'ús...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -