23.9 C
Pals
Dilluns, 3 octubre 2022
- Publicitat -

Dos centres de la Bisbal començaran el curs una setmana més tard per les destrosses de la pedregada

L’Escola Joan de Margarit i els cicles de Formació Professional de l’Institut de la Bisbal hauran de començar les classes una setmana més tard del previst: el dilluns 12 de setembre.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La pedregada d’aquest dimarts ha malmès greument les teulades de dos centres educatius públics del municipi: l’Escola Joan de Margarit i l’Institut de la Bisbal. Dels quatre edificis que conformen els dos centres bisbalencs, el més afectat és el que acull els grups infantils de l’Escola Joan de Margarit i els cicles de Formació Professional de l’Institut de la Bisbal, que requereix que es refaci tota la teulada i això significa caldrà prescindir de l’edifici entre 8 i 10 mesos (la pràctica totalitat del curs escolar).

Conseqüentment, l’Escola Joan de Margarit i els cicles de Formació Professional de l’Institut de la Bisbal hauran de començar les classes una setmana més tard del previst: el dilluns 12 de setembre. Aquesta setmana s’acabaran d’adequar espais necessaris per tal de donar cobertura a tot l’alumnat. Alhora, les destrosses també afecten les instal·lacions del servei de menjador de l’Escola Joan de Margarit, que s’hauran de reubicar en un nou emplaçament dins el mateix centre. Si bé els 6 grups d’infantil de l’Escola Joan de Margarit s’instal·laran a l’altre edifici del mateix centre, les aules de Formació Professional es reubicaran en un altre espai municipal.

La resta de centres educatius de la Bisbal d’Empordà tenen desperfectes menors que ja estan essent reparats i podran començar el curs dilluns vinent amb normalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els pagesos de Verges, indignats. Els tractors no caben al pont acabat de reformar

Territori impulsa un estudi per si pot ampliar el taulell del pont i tenir més metres en cada carril
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -