16.1 C
Divendres, 19 abril 2024

Dos triples en els últims minuts sentencien el Bisbal Bàsquet a l’Estació del Nord (66-58)

Partit igualadíssim entre el CB Ramon Llull i el Bisbal Bàsquet a l'Estació del Nord. Els bisbalencs hauran de guanyar l'última jornada i esperar altres resultats per evitar jugar la promoció de descens.

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Dos triples en els últims minuts sentencien el Bisbal Bàsquet a l'Estació del Nord (66-58)
Loading
/

Partit igualadíssim entre el CB Ramon Llull i el Bisbal Bàsquet a l’Estació del Nord que no es va resoldre fins pràcticament els últims dos minuts. Els bisbalencs ara hauran de guanyar l’última jornada i esperar altres resultats per evitar jugar la promoció de descens.

Els barcelonins portaven el ritme a l’inici del matx. Amb bones defenses aconseguien que els empordanesos no trobessin bones opcions d’atac en els primers minuts de joc, però un parcial dels visitants al final del primer període apretava el resultat (15-13).

A partir del segon quart la defensa de la Bisbal va aparèixer per col·lapsar l’atac de la Ramon Llull i permetre que els empordanesos se’n anessin al descans dos amunt.

Després del descans tornava a canviar la dinàmica i els locals es posaven +5 al final del tercer període, que ràpidament capgirava la Bisbal amb un altre parcial inicial a l’inici dels últims 10 minuts. Era un frec a frec constant que no permetia que cap dels dos equips aconseguís escapar-se, fins que a falta de dos minuts i mig dos triples consecutius de Padrós posaven un +9 per la Ramon Llull pràcticament definitiu. Els empordanesos van intentar parar el rellotge mitjançant faltes, però els barcelonins no van fallar des de la línia de personal confirmant així el 66-58 final.

Amb aquesta derrota el Bisbal Bàsquet és vuitè formant un quàdruple empat amb Minguella, Salt i Cabrera. Les opcions de salvar la categoria de forma directa passen per guanyar dissabte al Palamós en el derbi empordanès i esperar veure els altres resultats. De perdre el partit (i novament depenent dels altres marcadors), els bisbalencs haurien de jugar promoció de descens.

Palafrugell rep la visita d’alumnes de la ciutat de Kristianstad de Suècia en el marc del programa Erasmus+

En el marc del programa Erasmus+, s'ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l'empresa palafrugellenca Amitec.