10.9 C
Dijous, 18 abril 2024

El Multiserveis Palamós es retroba amb la victòria (70-57)

En el seu últim partit com a local de la temporada, el Multiserveis Palamós es va imposar per 70-57 davant l'Arenys tallant així la petita mala ratxa de dues derrotes consecutives que arrossegava.

En el seu últim partit com a local de la temporada el Multiserveis Palamós es va imposar per 70-57 davant l’Arenys, tallant així la petita mala ratxa de dues derrotes consecutives que arrossegava.

Els palamosins van aprofitar el gran encert exterior del primer quart per agafar avantatges en el marcador (23-12). Tota la iniciativa i l’encert que havien tingut en el primer període va desaparèixer en el segon. Problemes en defensa que els d’Arenys castigaven contraatacs i faltes rebudes. S’arribava al descans amb un 36-30 i amb la sensació que els visitants ja estaven dins el partit.

Però el Multiserveis no volia deixar perdre aquest últim partit al Pavelló Municipal i amb un contundent parcial de 12-0 després del descans enfilava el camí cap a la victòria. En l’últim, el Palamós es va relaxar degut a l’avantatge del que disposava i això ho va aprofitar l’Arenys per retallar diferències i acabar amb el 70-57 final.