Les urbanitzacions del Mas Pareras i de la Fosca tindran vuit càmeres de videovigilància i de lectura de matrícules als accessos a finals de mes. D’aquesta manera, si es detecta un vehicle sospitós, posarà la Policia Local en alerta.

Les càmeres que controlaran el trànsit en aquell àmbit no poden enregistrar, sinó només emetre imatges a temps real de la circulació dels vehicles.

Les càmeres s’instal·laran concretament i pel que fa a La Fosca, en les confluències de la Ronda de l’Est i la carretera de La Fosca; també a la cruïlla del camí Vell de la Fosca i el carrer de Cap de Planes; i finalment a l’intersecció entre l’avinguda d’Àngel Guimerà i la carretera de Sant Esteve. En el cas de la urbanització de Mas Pareras s’ubicarà en el seu únic accés, just a l’inici del carrer del Patró Martí Badia.

El cost d’instal·lació és de 44.629,25€, i en una següent fase l’Ajuntament també té previst posar càmeres de control d’accessos al barri vell de Palamós, restringint el trànsit de manera que es prioritzin els vianants.