21.3 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Eduard Bosch: “Les empreses no troben treballadors”

El president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha visitat el Supermatí per explicar la iniciativa de formació per impulsar els oficis industrials de sectors clau al Baix Empordà. En aquesta iniciativa han unit forces la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Bosch, afirma que aquedta iniciativa neix d’una taula de reactivació econòmica i social que es va fer durant la pandèmia. Es va fer posteriorment un estudi dels perfils més demandats a les empreses i d’aquest estudi se’n deriva aquest projecte. Es va veure que els sectors més demandats eren els que requerien una formació professional com la metalúrgia o la nàutica, tal com explica Bosch.

La Cambra de Comerç s’ha encarregat de que els 15 assistents al curs, i que eren a l’atur, puguéssin treballar i fer pràctiques durant l’estiu del sector en el qual s’han especialitzat. Hi ha diversos sectors al Baix Empordà i a les rodalies que tenen una alta demanda de treballadors.

És evident, també, que la pandèmia ha enviat molta gent a l’atur. Bosch afirma que amb aquests cursos, la gent que s’ha quedat sense feina, es pot reunibicar en algun dels sectors que requereixen formació professional.

Per més informació podeu consultar l’entrevista sencera del Supermatí.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios