9.8 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

El 8M a tot el que fem

Volem parlar del que ens passa aprofitant tot el que passa

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb la feina que fem cada dia, us volem explicar tot el que passa, però sobretot, tot el que ens passa. 

Passen moltes coses: obres que s’acaben, d’altres que comencen, commemoracions que se celebren, lluites que es guanyen, que es perden, baixades i pujades de preus, de pesca, d’habitatge. Passen petites revolucions per un museu, per preservar la natura, per evitar coses i per aconseguir-les.

Però més que tot això, hi ha les persones que viuen aquests fets, que n’opinen, que els defensen, que es posicionen, els critiquen, que treballen perquè passin o perquè no passin. Amb la feina que fem cada dia, volem explicar tot el que passa però sobretot, explicar, entendre i donar veu a les persones a les que els hi passa.

A les dones, perquè se’ns expliqui, perquè ens haguem pogut explicar o perquè haguem pogut explicar, ens ha calgut temps i lluita. Molt de temps i molta lluita. Però ara que més o menys ens obrim camí, volem aprofitar cada oportunitat, cada dia, cada pujada i baixada de preus, de pesca, d’habitatge, cada commemoració, cada fet que passi a qualsevol lloc per explicar-nos.

Amb el periodisme expliquem la societat, i nosaltres volem parlar del que ens passa aprofitant tot el que passa.

Des de Ràdio Capital ho fem obrint micròfons. El feminisme és de tothom qui el vulgui viure, qui el vulgui respectar i qui el vulgui cuidar, també de qui s’equivoqui i vulgui rectificar. Nosaltres, a més a més, us el volem explicar. No és només que el 8M sigui cada dia: darrere de cada fet hi ha 8M. Darrere qui el viu hi ha 8M. Darrere de com us ho expliquem hi ha 8M. Darrere de qui us ho explica hi ha 8M. I volem que es noti.

Una societat, sense l’oportunitat de ser escoltada ni el deure de ser crítica, no va enlloc. Des de Ràdio Capital volem ser allà on sigui parlant del que passa i de les persones que ho viuen, escoltant i donant veu amb el 8M sempre com a condició, treballant per una societat més justa, igualitària i crítica. Segur que també ens equivocarem, però voldrem rectificar.

Visca els dies de les dones, en cada moment, cada fet i cada persona.

(Tota la redacció de Ràdio Capital subscriu aquest manifest)

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -