25.6 C
Pals
Dilluns, 22 juliol 2024
- Publicitat -

Torroella de Montgrí celebra una quina feminista pel 8M

Ha estat una nova versió de la quina per visibilitzar el paper de les dones a la història, dinamitzat pel col·lectiu Lo racional conjuntament amb el nou col·lectiu feminista i juvenil TorroellaLila

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El municipi baix empordanenc ha celebrat una quina feminista aquest matí a la plaça de la Vila amb motiu del 8M. Ha estat una nova versió de la quina per visibilitzar el paper de les dones a la història. L’acte ha estat dinamitzat pel col·lectiu Lo racional, contractat pel consistori, conjuntament amb el nou col·lectiu feminista i juvenil TorroellaLila que s’ha presentat avui públicament.

L’acció s’ha iniciat a les 11.30h i ha comptat amb una gran participació, que s’ha fet notable amb la plaça plena de taules. Les paperetes anaven completes dels noms de dones que han marcat la història i la quina ha estat l’oportunitat per explicar-les. En aquest context també s’ha dut a terme un qüestionari respecte a Frida Kahlo.

Els participants han estat molts i de diverses edats, així com els premis que s’han entregat als guanyadors. Seguidament s’ha celebrat una performance de amb Dj Malicia Deluxe, acompanyat de micro obert i un vermut.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:11:48

La batalla d’Empòrion

Els romans ocupen Hispània amb motiu de la Segona Guerra Púnica i vencen als cartaginesos. Ja que hi són,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -