12.5 C
Pals
Divendres, 1 març 2024
- Publicitat -

El Baix Empordà manté les estrelles Michelin

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir es va celebrar l’acte de presentació de la Guia Michelin 2018 a Tenerife i també va atorgar les noves estrelles.

Al nivell del Baix Empordà, el Casamar de Llafranc i el Botic de Corçà mantenen l’estrella Michelin. La novetat que s’introdueix pel proper any és l’estrella que rep el restaurant del Castell de Peralada.

En una edició que sorprenia pel fet de ser la segona vegada que reparteix la màxima puntuació -tres estrelles- a dos restaurants, l’Abac de Jordi Cruz i el Aponiente d’Ángel León, cal ressaltar que les comarques de Girona acumulen ja 19 estrelles.

Pel que fa als interessos baixempordanesos, el Casamar de Llafranc i el Botic de Corçà mantenen una estrella i s’hi suma, també amb una, el restaurant del Castell de Peralada, que dirigeixen Xavier Sagristà i Toni Gerez.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Jordi Comas impulsen un campus d’ocupabilitat per a joves extutelats en hoteleria i restauració

Del 3 al 8 de març, 16 joves derivats d'entitats socials de Catalunya participaran en un campus d'ocupabilitat en col·laboració amb la Fundació Jordi Comas Matamala en una iniciativa que forma part de "Joves Futur +" projecte que rep també el suport de la Fundació la Caixa.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -