6.4 C
Pals
Dilluns, 27 Gener 2020

El Baix Empordà s’emporta gairebé 150.000 euros en ajuts al cultiu

La comarca serà la tercera en rebre més diners en el cultiu d'arròs i de proteics

El més llegit

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

El baix-empordanès Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació

L'actor de Verges Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació i el dedica a totes les antifeixistes del món.

Un centenar de voluntaris netegen les platges de Palamós

Prop d'un centenar de persones van participar ahir en la neteja de les platges de Palamós després dels efectes...

VÍDEO: El temporal Glòria es menja la sorra de Calella de Palafrugell

Els passejos marítims de molts municipis estan tancats, pel perill de les fortes onades. Un dels casos és el de Calella de Palafrugell, on l'aigua ha arribat fins les cases i s'ha menjat la sorra

Ullà es connecta a l’aigua de Torroella

Aquesta aigua continua sense ser potable: no es pot beure ni cuinar amb ella, però sí dutxar-se, rentar la roba o els estris de cuina

Els ajuts associats al conreu s’entregaran aquesta setmana a les diferents comarques de Catalunya. Al Baix Empordà gairebé 150.000 euros aniran destinats a ajudes als cultius proteics i de l’arròs.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació pagarà els ajuts associats als cultius a Catalunya. Aquests ajuts estan finançats pel Fons Europeu Agrícola de Garantia. Els imports serviran per atendre sectors amb risc d’abandonament de la producció.

El Baix Empordà serà la tercera comarca de tot Catalunya que més ajuts associats al cultiu de l’arròs rebrà. 75.242 euros serviran per poder protegir el cultiu del llegum a la comarca, molt per sota dels 1.152.818 euros que percebrà el Montsià i dels 815.847 euros que rebrà el Baix Empordà.

Distribució comarcal del pagament de l’ajut associat al cultiu de l’arròs. Catalunya. 2017 Font: DARP - DUN. Fet amb Idescat Visual.
Distribució comarcal del pagament de l’ajut associat al cultiu de l’arròs. Catalunya. 2017 Font: DARP – DUN. Fet amb Idescat Visual.

La comarca empordanesa també serà la tercera més beneficiada en l’ajut associat als cultius proteics: proteaginoses/lleguminoses. Segons la informació publicada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Baix Empordà rebrà 71.533 euros. Per sota dels 122.438 de la Segarra i 85.404 del Pallars Jussà.

Distribució comarcal del pagament de l’ajut associat als cultius proteics: proteaginoses/lleguminoses. Catalunya. 2017 Font: <a href="http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/desenvolupament-rural/declaracio-unica-agraria/">DARP - DUN.</a> Fet amb<a href="http://www.idescat.cat/dev/visual/"> Idescat Visual</a>.
Distribució comarcal del pagament de l’ajut associat als cultius proteics: proteaginoses/lleguminoses. Catalunya. 2017 Font: DARP – DUN. Fet amb Idescat Visual.

Últimes notícies

Gairebé un miler de persones participen en la neteja de la platja de l’Estartit

Els efectes del temporal continuen afectant als veïns i veïnes de sectors com Griells

Reoberta la carretera que va d’Ullà a Verges

S'adverteix, però, que els usuaris circulin amb precaució perquè "en determinades zones encara pot quedar alguna bassa d'aigua"

Desactivat el pla Inuncat per la normalització dels cursos dels rius i la millora de la metereologia

Protecció Civil de la Generalitat dona per finalitzada la fase d'ALERTA del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT), un cop els cabals dels cursos fluvials van tornant a la normalitat i es troben fora de perill.

Un centenar de voluntaris netegen les platges de Palamós

Prop d'un centenar de persones van participar ahir en la neteja de les platges de Palamós després dels efectes que va causar el temporal...

Ullà es connecta a l’aigua de Torroella

Aquesta aigua continua sense ser potable: no es pot beure ni cuinar amb ella, però sí dutxar-se, rentar la roba o els estris de cuina

Més notícies