27.9 C
Pals
Divendres, 12 juliol 2024
- Publicitat -

El Baix Empordà s’emporta gairebé 150.000 euros en ajuts al cultiu

La comarca serà la tercera en rebre més diners en el cultiu d'arròs i de proteics

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els ajuts associats al conreu s’entregaran aquesta setmana a les diferents comarques de Catalunya. Al Baix Empordà gairebé 150.000 euros aniran destinats a ajudes als cultius proteics i de l’arròs.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació pagarà els ajuts associats als cultius a Catalunya. Aquests ajuts estan finançats pel Fons Europeu Agrícola de Garantia. Els imports serviran per atendre sectors amb risc d’abandonament de la producció.

El Baix Empordà serà la tercera comarca de tot Catalunya que més ajuts associats al cultiu de l’arròs rebrà. 75.242 euros serviran per poder protegir el cultiu del llegum a la comarca, molt per sota dels 1.152.818 euros que percebrà el Montsià i dels 815.847 euros que rebrà el Baix Empordà.

Distribució comarcal del pagament de l’ajut associat al cultiu de l’arròs. Catalunya. 2017 Font: DARP - DUN. Fet amb Idescat Visual.
Distribució comarcal del pagament de l’ajut associat al cultiu de l’arròs. Catalunya. 2017 Font: DARP – DUN. Fet amb Idescat Visual.

La comarca empordanesa també serà la tercera més beneficiada en l’ajut associat als cultius proteics: proteaginoses/lleguminoses. Segons la informació publicada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Baix Empordà rebrà 71.533 euros. Per sota dels 122.438 de la Segarra i 85.404 del Pallars Jussà.

Distribució comarcal del pagament de l’ajut associat als cultius proteics: proteaginoses/lleguminoses. Catalunya. 2017 Font: <a href="http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/desenvolupament-rural/declaracio-unica-agraria/">DARP - DUN.</a> Fet amb<a href="http://www.idescat.cat/dev/visual/"> Idescat Visual</a>.
Distribució comarcal del pagament de l’ajut associat als cultius proteics: proteaginoses/lleguminoses. Catalunya. 2017 Font: DARP – DUN. Fet amb Idescat Visual.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[AGENDA] Què puc fer avui, 12 de juliol?

Des de Ràdio Capital, fem una selecció de les millors activitats culturals i esportives que hi ha per la...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -