18.5 C
Dissabte, 20 abril 2024

El Bàsquet Girona es queda a un pas de remuntar

La victòria de l'UCAM de Múrciafa que els gironins perdin una posició i siguin ara tretzens de la Lliga ACB

La irregularitat dels gironins va fer que anessin a remolc del València durant tot el partit, però tot i així haurien pogut capgirar el marcador en uns minuts finals frenètics.

Taylor, amb 22 punts, va ser un dels baluarts dels locals, i Fontajau apretava com sempre en cada atac visitant.

Els darrers minuts van ser molt incerts, i el Bàsquet Girona aconseguiria un parcial de 7 punts a 0, que desgraciadament va ser insuficient per remuntar l’avantatge del València. Al final, 75 a 79 a favors dels de la ciutat del Túria.

La victòria de l’UCAM de Múrcia davant de l’Unicaja de Màlaga fa que els gironins perdin una posició i siguin ara tretzens de la Lliga ACB.

En la propera jornada, els homes entrenats per Aíto visitaran la pista del Bilbao Basket, en un duel que s’intueix vital perquè els bascos tenen una victòria més que els gironins.

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.