14.6 C
Dimecres, 24 abril 2024

Triomf vital del Palafrugell

Ara els blanc-i-negres sumen 32 punts i són quarts

Els palafrugellencs no podien fallar a la pista del Las Rozas, i més tenint en compte que tots els equips de dalt havien guanyat.

Tant Manlleu, com Lleida, Rivas Las Lagunas i Shum de Maçanet van endur-se la victòria en els seus partits.

Els baixempordanesos van trobar-se amb un conjunt que, tot i ser el cuer de l’OK Lliga Plata, va plantar cara sobretot durant el primer temps.

Al descans, el 0 a 0 reflectia la igualtat a la pista. Però el Corredor Mató va sortit decidit a solventar el duel en la segona part, i ben aviat Candamio avançaria el seu equip.

De Jesús i Rubén Ruíz, amb un gol cadascun, acabarien establint el 0 a 3 definitiu.

Ara els blanc-i-negres sumen 32 punts, els mateixos que el Shum de Maçanet, i tenen per sobre el Lleida amb un punt més, i Manlleu i Rivas Las Lagunas amb 36 que lideren la taula.