24 C
Pals
Diumenge, 3 juliol 2022
- Publicitat -

El Bisbe de Girona, ingressat a l’UCI

El vicari general assegura que la seva situació és "greu" i demana als feligresos que "intensifiquin la pregària"

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’estat de salut del bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha empitjorat aquest dijous a la matinada i els metges que l’atenen han decidit que ingressés a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital Josep Trueta. El vicari general assegura que la seva situació és “greu” i demana als feligresos que “intensifiquin la pregària”. Pardo estava ingressat en una clínica des d’aquest febrer, arran d’una llaga d’estómac que li havia produït pèrdua de sang i l’obligava a guardar repòs. Aleshores, en un comunicat, el bisbe va comunicar que tot i el patiment que també sofria per un pinçament a l’esquena, seguia la situació de la diòcesi “de la millor manera possible”.

“Estimats diocesans, preveres i diaques: m’adreço a vosaltres per comunicar-vos que aquesta matinada la salut del bisbe Francesc ha empitjorat. Els metges han decidit que ingressés a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital Josep Trueta”. El Bisbat de Girona ha fet públic aquest missatge del vicari general, Lluís Suñer, adreçat a les diferents parròquies per comunicar que Francesc Pardo ha hagut de ser traslladat a l’hospital.

Des del febrer, el bisbe guardava repòs en una clínica, on va ingressar arran d’una llaga d’estómac que li provocava pèrdua de sang. Aleshores, en una nota enviada als diocesans, Pardo explicava que els metges li havien recomanat “calma i temps” per veure si la llaga deixava de sagnar “de manera natural i amb les mesures pal·liatives adients”.

En aquest comunicat, el bisbe també explicava que, tot i el “sofriment” que patia arran d’un pinçament d’esquena, seguia la situació de la diòcesi “de la millor manera possible”. Aquesta nit, però, el seu estat de salut ha empitjorat i ha hagut de ser traslladat a la UCI de l’hospital Josep Trueta.

El vicari general explica que la situació és “greu”. “Cal que intensifiquem la nostra pregària per ell”, demana a les diferents parròquies. “Us agrairé que feu extensiu aquest missatge a les vostres comunitats convidant-les a unir-se en la pregària”, acaba l’escrit que Lluís Suñer ha adreçat als diocesans, preveres i diaques.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els bombers retiren les dotacions de l’incendi de Castell d’Aro

Aquesta nit una dotació de bombers hi anirà cada tres hores per observar-ne l'evolució
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -