16.5 C
Pals
Dimarts, 18 maig 2021
- Publicitat -

El brot de covid-19 a la residència Zoilo Feliu de la Bisbal afecta 26 residents

Tots els residents positius presenten una simptomatologia greu excepte d'un resident d'edat avançada traslladat a Palamós Gent Gran

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El brot de coronavirus a la residència geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà afecta 26 residents d’un total de 55. Tots ells ja estan vacunats i presenten una simptomatologia lleu, excepte un resident d’edat avançada que ha estat traslladat a Palamós Gent Gran. A més, també s’han detectat dos positius entre l’equip de treballadors/es, d’un total de 56 persones.

Els primers 11 casos positius es van detectar el passat 26 d’abril durant un control rutinari de presa de temperatura entre els residents. Segons informa l’Ajuntament, progressivament s’han anat detectant més positius asimptomàtics o amb simptomatologia lleu. Com dèiem, la majoria dels residents ja estan vacunats: 54 dels 55 van rebre la segona dosi el mes de gener. Pel que fa als treballadors, estan vacunats 46 dels 56 professionals (3 d’ells amb una sola dosi).

Els residents amb símptomes lleus estan essent vigilats per professionals de l’Equip d’Atenció Bàsica de Salut del Baix Empordà, i el Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública (juntament amb la direcció del centre) estan fent un seguiment i control del brot. Cal recordar que les vacunes no eviten el contagi, sinó que redueixen la possibilitat de presentar símtomes greus, com demostra aquest cas.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Retorn dels “Sopars Cantats de Pere Bahí” a Palafrugell

Enguany, són 4 els establiments que ofereixen uns menús tancats, d’entre 35 i 45 euros, amenitzats amb un concert de música en directe a càrrec d'un grup de cant de taverna o havaneres. Els restaurants adherits a l'edició d'aquest any són El Càntir (a l'Hotel Alga)i El Balcó de Calella (a l'Hotel Sant Roc), tots dos de Calella; i La Terrassa Terramar i L’Hostal La Llagosta de Llafranc.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -