13 C
Divendres, 26 abril 2024

El Calonge cau derrotat al camp del Quart

En partit de la segona jornada al grup 1B de Segona Catalana jugat ahir dissabte al camp del Quart, l’equip calongí va perdre per 3 gols a 1 i d’aquesta manera baixa fins a la cinquena posició.

Els dos conjunts es trobaven empatats a 3 punts després de guanyar en la primera jornada, i amb la victòria dels locals es va desfer la igualada en la classificació.

El Quart va aconseguir el primer gol al minut 21 mitjançant Lidon. Amb el 1 a 0 es va arribar al descans, i als 2 minuts de la represa Marc Cuchillo va empatar el partit a 1 gol.

Però Omar als 52 minuts, i Capellera als 62 es van encarregar de fer dos gols més per al Quart, i establir d’aquesta manera el definitiu 3 a 1.

Ara el Quart passa a ser líder amb 6 punts, i el Calonge baixa fins a la cinquena posició mantenint-se amb els 3 punts que ja tenia.

Per la seva banda, Malgrat i Cal Aguido, que també tenien 3 punts i s’enfrontaven entre ells aquest cap de setmana, van empatar i per tant es situen amb 4 igual que el Gironès-Sàbat.

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.