16.9 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

El cap dels Mossos de la Bisbal dirigirà la policia local de Palafrugell

L’inspector David Puertas és el candidat que ha obtingut millor puntuació global en el procés selectiu per a la plaça d’inspector del cos municipal

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Bisbal, David Puertas, serà el nou cap de la Policia Local de Palafrugell. L’inspector dels Mossos és el candidat que ha obtingut millor puntuació global en el procés selectiu per a la plaça d’inspector del cos municipal.

Tres candidats van arribar a la recta final de procés de selecció. A banda del cap dels Mossos de la Bisbal, hi havia dos inspectors de policies locals, segons detalla Diari de Girona. Els aspirants havien de presentar un projecte de reestructuració i organització de la policia local de Palafrugell, d’acord amb la legislació vigent i les característiques del municipi. Aquesta proposta constava de diferents parts, com són el marc general, un estudi DAFO, és a dir, de les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats del cos, una proposta de projectes de millora i unes conclusions. David Puertas va obtenir 12 punts i mig, mentre que el segon millor puntuat es va quedar en 9 i el tercer va quedar eliminat en no superar el llindar dels 7 punts i mig. Els dos aspirants no van haver de fer la prova de català, perquè el tribunal va validar l’acreditació del nivell exigit. El procés seguia amb una entrevista competencial i una valoració de mèrits. Puertas, va obtenir 4,9 punts a l’entrevista, sobre un màxim de 5, i 8 punts en la valoració de mèrits, de 12 possibles. L’altre candidat es quedava en 2,09 i 6,3 punts. El procés selectiu acabava amb un test psicotècnic.

L’inspector David Puertas serà nomenat com a cap de la Policia Local de Palafrugell un cop hagi entregat la documentació que requereix l’Ajuntament. D’aquesta manera, la policia local tindrà per primera vegada un inspector, en un procés que ha generat algunes discrepàncies polítiques perquè l’oposició acusava el govern municipal de manca de transparència.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Post temporada

Venim d’una temporada absolutament increïble des del punt de vista de la restauració i hotels.  Els amos dels allotjaments...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -