20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Palamós atorga la llicència al parc d’aventura de la Fosca

La Comissió d’Urbanisme de Girona havia aprovat el pla urbanístic del parc l'any passat

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El govern de Palamós ha atorgat la llicència urbanística per instal·lar el parc d’aventura de la Fosca amb un pressupost d’una 113.000 euros. L’ajuntament dona un termini de tres anys als promotors, l’empresa Surfbasum, perquè acabin les obres. En la llicència, l’ajuntament demana a l’empresa que costegi les obres per conservar la massa vegetal de l’ambient i que no tali cap arbre sense autorització prèvia.

La Comissió d’Urbanisme de Girona havia aprovat el pla urbanístic del parc d’aventura el novembre de l’any passat, com va poder saber Ràdio Capital. Aquest organisme de la Generalitat finalment va donar el vistiplau al projecte després que demanés que es fessin algunes modificacions. La Comissió va acordar suspendre el pla especial del parc, a l’espera que es demostrés que no hi havia alternatives en terrenys de menor protecció. A més, demanava que es respectés al màxim la massa boscosa de la zona. El consistori va tornar a aprovar el text amb algunes esmenes perquè, llavors sí, pogués tenir el vistiplau de la Generalitat.

El parc d’aventura de la Fosca serà un equipament amb circuits aeris amb tirolines i cordes damunt dels arbres d’un bosc del costat del Càmping King’s. Els circuits seran de diferents nivells de dificultats i n’hi haurà d’infantils i per a adults. També es preveu un servei de bar i àrea de pícnic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -