11 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

El carnaval de Platja d’Aro, Sant Feliu i Santa Cristina vol recuperar la normalitat l’any que ve

La idea és poder organitzar un Carnaval el màxim de semblant a com era abans de la pandèmia, però sempre respectant els protocols sanitaris que hi hagi en el moment, i en cap cas posar en risc la salut dels ciutadans.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els tres municipis pertanyents a la Vall d’Aro tenen la voluntat de celebrar el proper Carnaval “amb la màxima normalitat que permeti la situació sanitària”. Les colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro S’Agaró, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, d’acord amb els seus respectius Ajuntaments, han acordat apostar per la celebració del Carnaval 2022 “amb les màximes expectatives” i mirant de recuperar la “màxima normalitat possible”, atenint-se en tot moment a les normatives sanitàries que hi hagi vigents.

El 4 d’octubre passat es va celebrar una reunió a Sant Feliu de Guíxols, en què tant les colles com els ajuntaments respectius van convenir en fer una aposta clara per recuperar les festes de Carnaval. Cal destacar que la celebració del Carnaval és un fet profundament arrelat a les tres localitats, i gaudeix d’una enorme popularitat. La idea és poder organitzar un Carnaval el màxim de semblant a com era abans de la pandèmia, però sempre respectant els protocols sanitaris que hi hagi en el moment, i en cap cas posar en risc la salut dels ciutadans.

El fet de mantenir ara aquesta reunió respon a la circumstància que a la tardor és quan normalment es comencen a fer tots els preparatius de la festa. La confecció de robes, disfresses i carrosses, requereix d’un marge de temps suficient, tenint en compte que el cap de setmana carnavalesc a la Costa Brava seria a finals de febrer (25, 26 i 27 d’aquest mes).

A la reunió hi van assistir els representants de la Federació de Colles de Carnaval de Castell Platja d’Aro S’Agaró, l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina d’Aro i l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones, amb les regidories responsables del Carnaval  de cadascun dels municipis. Entre tots hi va haver un clima de consens, i es va incidir en que es considerarà el 2022 com “un any atípic” per haver d’estar amatents a la situació sanitària i a les indicacions de Salut. Per això mateix, també es va decidir que si les mesures de salut fossin molt restrictives durant les dates del Carnaval, es plantejaria un trasllat al 2023.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Mor la cantant Irene Cara, coneguda per ‘Fame’ i ‘Flashdance’

L’actriu i cantant Irene Cara, ha mort als 63 anys, segons ha confirmat el seu publicista, que no ha confirmat la causa de la mort. Irene Cara es va fer molt popular durant la dècada dels 80, gràcies a musicals com “Fame” o “Flashdance”, amb cançons com ‘What a Feeling‘ que li va valdre un
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -