24.5 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

El Casal Esportiu de Castell-Platja d’Aro arriba a la dècada

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Se celebren 10 anys des que la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro decidia posar en marxa el Casal Esportiu. Aquesta activitat ofereix la possibilitat de practicar una gran diversitat d’esports adients en funció de l’edat, entre els quals hi ha d’aquàtics (com per exemple, l’snorkel o el pàdel surf), d’exterior (verbigràcia, vòlei platja o bicicleta tot terreny) i de pista (com el bàsquet, l’handbol o corfbol, entre d’altres). Dins del programa del Casal Esportiu del municipi empordanès, també s’inclou la participació dels inscrits a la Jornada de Sensibilització de l’Esport Inclusiu i, altrament, una sortida final als parcs d’aventura de la localitat: Everest Costa Brava i Costa Brava Parc d’Aventura.

Aquest any, el Casal Esportiu té lloc del 3 de juliol al 31 d’agost, de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia, i es duu a terme a la Sala Polivalent de Castell d’Aro i al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Actualment, hi ha 135 inscrits, de 8 a 15 anys, dels quals 78 van participar al juliol i 57 ho estan fent durant el mes d’agost. Per a més inri, el Casal Esportiu el condueixen 10 monitors.

Aquesta activitat es realitza conjuntament amb el Casal d’Estiu, que es fa des del 26 de juny fins al 8 de setembre. Les seves respectives seus són l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro i a la Pineda de Platja d’Aro. En total, hi participen uns 800 nens, de 3 a 14 anys. Hi ha horaris de matins i de tardes, amb servei de menjador inclòs. En aquest Casal, es programen sortides a la platja, es fan jocs d’aigua i gimcanes, generalment.

Enguany, com a novetat en aquest 2017, es va incorporar un Casal Tecnològic que va tenir lloc durant el mes de juliol al Club Nàutic Port d’Aro. S’hi van inscriure un centenar de nois i noies d’entre 12 i 16 anys. Al llarg de les quatre setmanes de casal, es van treballar diverses temàtiques, com la robòtica, la fotografia creativa, coneixements de YouTube per desenvolupar idees temàtiques i creació de videoclips.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dani Martín encomana energia a Cap Roig

Una altra nit càlida a Cap Roig: ratllant els 28ºC! I en Dani Martín s’ha cuidat d’escalfar-la més amb els ritmes i les lletres de les seves cançons potents.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -