El Centre Comercial Cavallers, de Palafrugell, es reivindica organitzant diverses activitats

Aquest dissabte dia 3, impulsat per les persones que en gestionen els diferents locals, s'hi organitza una desfilada de moda de les diverses botigues que en formen part.

- Publicitat -

Ja fa temps que el Centre Comercial Cavallers, de Palafrugell, necessitava una empenta que el torni a situar en el mapa i sembla que podria haver arribat el seu moment, gràcies a les noves iniciatives que s’hi estan establint. Aquest dissabte dia 3, impulsat per les persones que en gestionen els diferents locals, s’hi organitza una desfilada de moda de les diverses botigues que en formen part. Èric Ostwald, de l’Escola de Dansa Ostwald Studios, n’ha parlat a Ràdio Palafrugell

Ostwald ha explicat que, entre totes les persones que hi participin, es sortejarà un val per valor de 50€, bescanviable als comerços que formen part de l’associació de comerciants, Oohxigen. Ostwald també ha explicat que durant tot el dia s’hi instal·larà una foodtruck per completar l’activitat de la Jornada i que s’estan preparant més iniciatives per a un centre que té més activitat que la que, afirma, “sovint es pot pensar”.

A banda dels diversos comerços del centre, des de ja fa uns mesos, Cavallers també s’està convertint en un espai d’atracció d’altres iniciatives vinculades al sector de les TIC. A la presència d’una productora audiovisual i una empresa de serveis d’Internet recentment s’hi ha sumat Ràdio Capital de l’Empordà, que hi ha instal·lat la seva seu i que compta amb un modern estudi de ràdio pensat per produïr-hi programes en format audiovisual. L’estudi, que encara està en període de proves, entrarà en funcionament durant les properes setamnes i està previst que des de l’emissora s’organitzin diverses activitats i tallers que contribueixin a dinamitzar l’espai.

- Publicitat -