13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Borx estrena la seva nova cançó ‘M’encaixes’

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El cantant valencià Borx ha publicat el seu tercer treball anomenat ”M’encaixes”. Després dels seus dos primers senzills, ”Dóna’m” i ”Ja fa temps”, l’artista torna per oferir-nos una nova producció musical que va acompanyada d’un videoclip.

Borx va mostrant, poc a poc, que és capaç d’escriure i cantar, però al mateix temps de composar les seves pròpies cançons. ”M’encaixes” està dins del món urbà i els seus sons ho clarifiquen. Així i tot, no ha volgut deixar de banda instruments clàssics com el piano, que el podem escoltar interpretant una línia melòdica a la tornada de la cançó. El beat ha estat coproduït amb Batis, jove productor de l’Alt Empordà, i els estudis de Glassounds han sigut els encarregats d’enregistrar aquest treball.

Aquesta vegada, l’artista escapa de les paraules més nostàlgiques que ens tenia acostumats en els seus primers treballs. Ara, ens porta a evadir-nos amb una major confiança personal, aquella que senten dos persones quan ”s’encaixen” i es senten compreses i acompanyades.

El nou treball ve acompanyat d’un videoclip gravat i editat per Damià Trulls. Podem veure al cantant de Canals, afincat a l’Empordà, compartint un dinar de paella amb els seus amics i amigues.

L’entrada Borx estrena la seva nova cançó ‘M’encaixes’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -