13 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

El ciclista Freddy Ovet no ha pogut superar el repte “Everesting”

El lloc escollit per la realització de la prova ha estat la urbanització de Mas Nou

Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El ciclista Freddy Ovet havia escollit la urbanització de Mas Nou per intentar superar, ahir, el rècord establert en la prova “Everesting”.

Aquesta prova consisteix en superar un desnivell de 8.848 metres, és a dir, l’equivalent a l’alçada de l’Everest. Per poder-la realitzar, s’escull un tram determinat de muntanya o carretera i s’hi realitzen voltes fins que el desnivell acumulat durant les voltes arriba als 8.848 metres.

El propòsit de Freddy Ovet era superar el temps de l’estatunidenc Sean Gardner, de 6:59:38. A partir, però, de les 4h i 50 minuts, quan duia 60 voltes i un desnivell acumulat de 6.200 metres, s’ha quedat sense forces i ha patit marejos, i per aquest motiu s’ha hagut de retirar.

L’Everesting Challenge repta als ciclistes de carretera i amants de la muntanya a acumular un desnivell positiu de 8.848 metres. Poden triar un segment de pujada qualsevol i repetir-lo tantes vegades com faci falta, per arribar a la xifra objectiu. Els ciclistes aficionats i semi-professionals es posen com a meta acabar-lo, però Freddy Ovet volia intentar fer el millor temps. En el seu cas, havia trobat les condicions ideals per intentar-lo al Mas Nou. Havia de completar 86 voltes en un tram molt vertical de més de 600 metres.

Nascut al Regne Unit però de nacionalitat australiana, Freddy Ovett és un ciclista professional de 26 anys que competeix per l’equip Israel Cycling Academy.

Freddy Ovett, en plena competició

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -