11.8 C
Pals
Dijous, 4 març 2021

Palamós protagonitzarà el primer episodi de “Pop up Xef”, el nou programa de TV3

El nou programa, de la mà del cuiner i presentador Marc Ribas, aposta per les gastronomies locals

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Avui a les 22.05 s’estrena el nou programa de cuina de TV3, “Pop up Xef”, i el primer episodi té lloc a Palamós. De la mà del cuiner i presentador Marc Ribas, conegut per altres programes com el “Cuines” o el “Joc de Cartes”, aquest programa consistirà en agafar dos cuiners joves però amb trajectòria, i treure’ls de les seves cuines habituals per portar-los en un indret desconegut i nou per ells.

Per mitjà del foodtruck del programa, els dos cuiners no sabran a quin poble van fins just el moment de posar-hi els peus. D’ençà d’aquest moment, tindran 60 minuts per intentar captar l’essència del poble i la seva gastronomia. Per això, cada cuiner tindrà un ajudant del poble que els farà un recorregut de llocs emblemàtics, cultural i gastronòmic.

La primera edició del programa es farà a Palamós, concretament al Passeig del Mar

La primera edició es farà a Palamós, i els xefs concursants són Nil Bono, xef del restaurant amb una estrella Michelin Deliranto, i la Sara Nicolás, xef del restaurant ganxó Voramar, acostumada a participar en concursos culinaris. El Nil estarà acompanyat per l’Antoni, un pescador local veterà, i la Sara pel Tomàs, un jove cuiner emprenedor de Palamós.

En 60 minuts els cuiners hauran de recórrer els carrers del poble, i conèixer les seves gents i tradicions, per acabar cuinant un plat que convenci al jurat, compost per Meritxell Falgueras i Santi Villas. Això si, el Marc Ribas els adverteix de bon començament que hauran d’anar més enllà de la tradicional gamba de Palamós, i que a la llotja hi ha molts més productes de qualitat a part d’aquest.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

OR estrenen ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Ombra

Els OR (O-ERRA) acaben de presentar ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Mireia Flores (OMBRA) i que és el segon senzill del disc “Imaginari”. La cançó està inspirada en la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i conviden a posar-se en la pell de la persona que fuig de la…

Altres notícies