24.1 C
Pals
Dimarts, 1 desembre 2020

Palamós protagonitzarà el primer episodi de “Pop up Xef”, el nou programa de TV3

El nou programa, de la mà del cuiner i presentador Marc Ribas, aposta per les gastronomies locals

El més llegit

Així ha quedat l’Estartit després del temporal d’aquest cap de setmana

Les imatges després del temporal a l'Estartit mostren un espai completament inundat

Robatori a la llar d’infants El Tren Petit de la Bisbal d’Empordà

Els lladres han regirat la segona planta i ara la direcció farà inventari per saber què s'han emportat

Brot de coronavirus a la residència Palamós Gent Gran amb 47 infectats

El brot a la residència de gent gran de Palamós es va conèixer gràcies a un cribratge entre els treballadors

Onze menors denunciats per organitzar una festa a Platja d’Aro

Els onze menors d'edat, d'entre 14 i 17 anys, van obviar la restricció del confinament perimetral municipal en venir des de Palamós
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Avui a les 22.05 s’estrena el nou programa de cuina de TV3, “Pop up Xef”, i el primer episodi té lloc a Palamós. De la mà del cuiner i presentador Marc Ribas, conegut per altres programes com el “Cuines” o el “Joc de Cartes”, aquest programa consistirà en agafar dos cuiners joves però amb trajectòria, i treure’ls de les seves cuines habituals per portar-los en un indret desconegut i nou per ells.

Per mitjà del foodtruck del programa, els dos cuiners no sabran a quin poble van fins just el moment de posar-hi els peus. D’ençà d’aquest moment, tindran 60 minuts per intentar captar l’essència del poble i la seva gastronomia. Per això, cada cuiner tindrà un ajudant del poble que els farà un recorregut de llocs emblemàtics, cultural i gastronòmic.

La primera edició del programa es farà a Palamós, concretament al Passeig del Mar

La primera edició es farà a Palamós, i els xefs concursants són Nil Bono, xef del restaurant amb una estrella Michelin Deliranto, i la Sara Nicolás, xef del restaurant ganxó Voramar, acostumada a participar en concursos culinaris. El Nil estarà acompanyat per l’Antoni, un pescador local veterà, i la Sara pel Tomàs, un jove cuiner emprenedor de Palamós.

En 60 minuts els cuiners hauran de recórrer els carrers del poble, i conèixer les seves gents i tradicions, per acabar cuinant un plat que convenci al jurat, compost per Meritxell Falgueras i Santi Villas. Això si, el Marc Ribas els adverteix de bon començament que hauran d’anar més enllà de la tradicional gamba de Palamós, i que a la llotja hi ha molts més productes de qualitat a part d’aquest.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols reprèn el Cicle Gaudí amb “Barcelona, nit d’estiu”

El Cicle Gaudí es torna a posar en marxa a Sant Feliu de Guíxols. Després de les anul·lacions de les dues últimes projeccions, el Casino Guixolenc torna a acollir aquest divendres, 4 de desembre de 2020, la projecciço de "Barcelona, nit d'estiu"

Es reprèn el Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

Aquest diumenge, 6 de novembre de 2020, a les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, segueix la XVI edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu amb l'obra El crèdit, representada per la companyia El casal de Calaf

Brot de coronavirus a la residència Palamós Gent Gran amb 47 infectats

El brot a la residència de gent gran de Palamós es va conèixer gràcies a un cribratge entre els treballadors

Sant Feliu de Guíxols instal.la 24 pilones al carrer dels Metges

S’hi estan instal.lant 24 pilones amb la finalitat que els alumnes del centre educatiu Cor de Maria "puguin passar amb seguretat pel tram d’aquest carrer que va des de Sant Domènech fins al carrer de la Creu"

Forallac organitza un concurs de decoració de Nadal

L’Ajuntament de Forallac vol reforçar l’esperit nadalenc d’aquest any atípic i complicat, animant a participar a tots els veïns i veïnes del municipi a decorar els espais exteriors i visibles (balcons, finestres, façanes, arbres i jardins) i per engalanar el nostre poble

Altres notícies