18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Palamós protagonitzarà el primer episodi de “Pop up Xef”, el nou programa de TV3

El nou programa, de la mà del cuiner i presentador Marc Ribas, aposta per les gastronomies locals

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui a les 22.05 s’estrena el nou programa de cuina de TV3, “Pop up Xef”, i el primer episodi té lloc a Palamós. De la mà del cuiner i presentador Marc Ribas, conegut per altres programes com el “Cuines” o el “Joc de Cartes”, aquest programa consistirà en agafar dos cuiners joves però amb trajectòria, i treure’ls de les seves cuines habituals per portar-los en un indret desconegut i nou per ells.

Per mitjà del foodtruck del programa, els dos cuiners no sabran a quin poble van fins just el moment de posar-hi els peus. D’ençà d’aquest moment, tindran 60 minuts per intentar captar l’essència del poble i la seva gastronomia. Per això, cada cuiner tindrà un ajudant del poble que els farà un recorregut de llocs emblemàtics, cultural i gastronòmic.

La primera edició del programa es farà a Palamós, concretament al Passeig del Mar

La primera edició es farà a Palamós, i els xefs concursants són Nil Bono, xef del restaurant amb una estrella Michelin Deliranto, i la Sara Nicolás, xef del restaurant ganxó Voramar, acostumada a participar en concursos culinaris. El Nil estarà acompanyat per l’Antoni, un pescador local veterà, i la Sara pel Tomàs, un jove cuiner emprenedor de Palamós.

En 60 minuts els cuiners hauran de recórrer els carrers del poble, i conèixer les seves gents i tradicions, per acabar cuinant un plat que convenci al jurat, compost per Meritxell Falgueras i Santi Villas. Això si, el Marc Ribas els adverteix de bon començament que hauran d’anar més enllà de la tradicional gamba de Palamós, i que a la llotja hi ha molts més productes de qualitat a part d’aquest.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

CCOO denunciarà la mort del jove submarinista de Sa Riera

CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball per la mort del submarinista que dimecres passat estava instal·lant...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -