7.7 C
Pals
Dijous, 2 desembre 2021
- Publicitat -

El CN Port d’Aro va haver d’esperar 4 anys per vendre amarradors “per culpa de la Generalitat i Costes de l’Estat”

Arqués ha dit que "Són 25 anys de dret d'ús, dels quals n'hem perdut quatre que volem recuperar" i que ja està estudiant emprendre acions.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Club Nàutic Port d’Aro ha expressat que per culpa de Ports de la Generalitat i Costes de l’Estat va haver d’esperar quatre anys per poder vendre amarradors, cosa que segons han explicat, els ha perjudicat molt. Així ho explica el Diari de Girona, que relata la queixa del president del Club, Vicenç Arqués. Segons Arqués, les administracions han anat molt lentes alhora de fer tràmits i que van tardar quatre anys a aprovar la flota. Així, malgrat la concessió es va renovar l’any 2016 per 25 anys, no van poder comercialitzar amarradors fins l’abril d’aquest any.

En declaracions al Diari de Girona, Arqués ha dit que “Són 25 anys de dret d’ús, dels quals n’hem perdut quatre que volem recuperar” i que ja està estudiant emprendre acions.

Les obres del Port

Mentrestant, segueix la reforma del port i de la bocana, i aquest octubre començaran a enderrocar-se els pantalans i es renovaran les instal·lacions del moll de Ponent i l’obra civil -canvi de canonades o enllumenat-. Per tot plegat, es preveu que a principis de juliol acabin aquestes reformes. Aquestes reformes costen 18 milion sd’euros que paguen els propietaris dels amarradors.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Per poder créixer

D’aquí a uns dies, en el Pavelló firal de la Bisbal, farem la IV Fira Indilletres d’Editorials catalanes independents....
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -