8.4 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

El CN Port d’Aro va haver d’esperar 4 anys per vendre amarradors “per culpa de la Generalitat i Costes de l’Estat”

Arqués ha dit que "Són 25 anys de dret d'ús, dels quals n'hem perdut quatre que volem recuperar" i que ja està estudiant emprendre acions.

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El Club Nàutic Port d’Aro ha expressat que per culpa de Ports de la Generalitat i Costes de l’Estat va haver d’esperar quatre anys per poder vendre amarradors, cosa que segons han explicat, els ha perjudicat molt. Així ho explica el Diari de Girona, que relata la queixa del president del Club, Vicenç Arqués. Segons Arqués, les administracions han anat molt lentes alhora de fer tràmits i que van tardar quatre anys a aprovar la flota. Així, malgrat la concessió es va renovar l’any 2016 per 25 anys, no van poder comercialitzar amarradors fins l’abril d’aquest any.

En declaracions al Diari de Girona, Arqués ha dit que “Són 25 anys de dret d’ús, dels quals n’hem perdut quatre que volem recuperar” i que ja està estudiant emprendre acions.

Les obres del Port

Mentrestant, segueix la reforma del port i de la bocana, i aquest octubre començaran a enderrocar-se els pantalans i es renovaran les instal·lacions del moll de Ponent i l’obra civil -canvi de canonades o enllumenat-. Per tot plegat, es preveu que a principis de juliol acabin aquestes reformes. Aquestes reformes costen 18 milion sd’euros que paguen els propietaris dels amarradors.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El 13 de març s’escollirà nou patró major de la Confraria de Palamós

S'han confirmat les dates per a la renovació dels òrgans de govern de les confraries de pescadors catalanes, entre...

Altres notícies