El CDR de Sant Feliu, disconforme amb l’emplaçament de l’espai 1 d’octubre a la ciutat

En un comunicat emès el passat dilluns, el CDR Guíxols denúncia que l’Ajuntament ha tractat de manera indigna la proposta d'anomenar la Rambla 1 d'octubre, tot i comptar amb el suport de 1.200 firmes

El CDR de Sant feliu ha mostrat el seu disgust a com el govern local ha tractat el canvi la seva proposta d’anomenar Rambla 1 d’Octubre a la Ramba Antoni Vidal. Lamenta que, tot i presentar 1.200 firmes, l’Ajuntament no els ha tingut en compte a les reunions de Nomenclàtor per tractar la qüestió.

La polèmica va saltar quan el grup municipal Guíxols des del Carrer va proposar retirar el nom d’Antoni Vidal de la Rambla per esclavista, i els CDR van propsar anomenar-la Rambla 1d’Octubre. Finalment, al ple del passat 27 de setembre, 1030, espai on es celebren totes les manifestacions a la ciutat. El CDR no està d’acord amb aquesta decisió, a la que qualifiquen de solució vergonyant i partidista. Consideren que al nomenar-se Plaça del Mercat 1 d’Octubre, la gent no canviarà el nom i continuarà dient Plaça del Mercat.

El Comitè, que no ha volgut fer declaracions, també critica l’acte de canvi de nom, al que no es va convidar ni al CDR, ni a l’ANC ni a Omnium, i que no va comptar ni amb la presència de l’Alcalde Carles Motas.

Per últim, denuncien que es retiressin el mateix 1 d’octubre les plaques de rambla 1 d’octubre que els CDR havien penjat, acte que consideren com una provocació i venjança contra el CDR, per haver mostrat les contradiccions d’alguns components del govern municipal.