3.4 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

El CDR de Sant Feliu, disconforme amb l’emplaçament de l’espai 1 d’octubre a la ciutat

En un comunicat emès el passat dilluns, el CDR Guíxols denúncia que l’Ajuntament ha tractat de manera indigna la proposta d'anomenar la Rambla 1 d'octubre, tot i comptar amb el suport de 1.200 firmes

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El CDR de Sant feliu ha mostrat el seu disgust a com el govern local ha tractat el canvi la seva proposta d’anomenar Rambla 1 d’Octubre a la Ramba Antoni Vidal. Lamenta que, tot i presentar 1.200 firmes, l’Ajuntament no els ha tingut en compte a les reunions de Nomenclàtor per tractar la qüestió.

La polèmica va saltar quan el grup municipal Guíxols des del Carrer va proposar retirar el nom d’Antoni Vidal de la Rambla per esclavista, i els CDR van propsar anomenar-la Rambla 1d’Octubre. Finalment, al ple del passat 27 de setembre, 1030, espai on es celebren totes les manifestacions a la ciutat. El CDR no està d’acord amb aquesta decisió, a la que qualifiquen de solució vergonyant i partidista. Consideren que al nomenar-se Plaça del Mercat 1 d’Octubre, la gent no canviarà el nom i continuarà dient Plaça del Mercat.

El Comitè, que no ha volgut fer declaracions, també critica l’acte de canvi de nom, al que no es va convidar ni al CDR, ni a l’ANC ni a Omnium, i que no va comptar ni amb la presència de l’Alcalde Carles Motas.

Per últim, denuncien que es retiressin el mateix 1 d’octubre les plaques de rambla 1 d’octubre que els CDR havien penjat, acte que consideren com una provocació i venjança contra el CDR, per haver mostrat les contradiccions d’alguns components del govern municipal.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

David Casadellà: “Encara no he rebut els ajuts per les destrosses del Glòria”

El productor de Poma Girona va perdre 5 hectàrees l’any passat i encara no ha rebut les subvencions

Altres notícies